maandag 3 augustus 2015

Haardombouw steigerhout

Deze trendy schouw van steigerhout wordt geheel kant en klaar geleverd. Gebruik deze haard van steigerhout voor uw kachel of leg in de feestelijke december maanden uw kadootjes onder deze schouw. Deze schouw is gemaakt van steigerplanken in oud . Mooie robuste steigerhouten haardombouw. In elke gewenste maat verkrijgbaar.


Wij kunnen de meubelen ook voor u behandelen.

U kunt kiezen uit: - blanke olie - white wash - grey wash - blanke lak Prijzen op aanvraag. Vind open haard ombouw op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met de soepele luchtschuif kan het vuur optimaal worden geregeld. Standaard wordt de Dik Geurts Keld Low geleverd in de kleur donker . Haardombouw van steigerhout voor gelhaard.


Leuke robuuste ombouw voor uw gelhaard. Bel of mail gerust voor informatie en mogelijkheden. Andere modellen zijn ook leverbaar.

Wooddesign4u is gespecialiseerd in steigerhouten hoogslapers , steigerhouten halfhoogslapers en steigerhouten buitenkeukens. Haard ombouw - prijs op aanvraag Haard ombouw maatwerk. PuurhoutXL is een onderdeel van TDW trading en verkoopt produkten gemaakt van steigerhout , sloophout maar ook andere houtsoorten.


Wij verkopen niet alleen de vaak door ons zelf gemaakte produkten maar ook leveren we alleen het hout of de benodigheden. Denk hierbij aan de volgende dingen… Plantenbakken. En natuurlijk al het het Maatwerk . Midden hoogslaper kopen Doorbouwbedden doorbouwbedden.


Daaraan gekoppeld een wandbank en daarbij een stoere tafel van steigerhout met witte kruispoten. Er gaat niets boven een net opgeknapte ruimte. Een wasmachine ombouw met hardstenen blad maar ook. Kliko ombouw voor afvalcontainer kopen. Radiator ombouw van sloophout.


Steigerhout thuis magazine. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en kwantiteit, ook de prijs die jullie hanteren is zeer betaalbaar. Dit samen met een leuke contact . Houten kast, diverse mogelijkheden. Hoekbank met salontafel in binnentuin appartementencomplex. Haard-ombouw met nieuw steigerhout wit geverfd.


Salontafel met nieuw steigerhout wit geverfd.

Opnieuw tevreden klanten, met deze haardombouw van steigerhout. Bent u ook op zoek naar steigerhouten meubelen, die op maat voor u te maken zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts