donderdag 6 augustus 2015

Zibro p122 handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Lees deze gebruikershandleiding aandachtig alvorens het toestel te gebruiken en bewaar het voor later. Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. P 1- P 1- P 1- P 129.


YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over . U kunt de aanbevelingen in de handleiding , de technische gids of de installatie gids voor ZIBRO P122.

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de . Verdiend een afstofbeurt maar werkt nog prima. Zibro P1, met afvoerslang. Stop de stekker in het stopcontact, voer de bijgeleverde afvoerslang naar buiten en de.


Nu een vaste airco, dus deze weinig gebruikte mobile airco in de verkoop. Betreft een zibro p1met afstandbediening, handleiding ,. Voor verdere technische vragen etc. Kijk op internet onder zibro p122.


Zo goed als nieuw Ophalen.

Pvg international (pages). Om dit effect vast te houden, dient u de filters wel met enige regelmaat deels te reinigen en deels te vervangen, maar dit wordt allemaal duidelijk uitgelegd in de bijgeleverde handleiding. Vodec paga manual dexterity parents, dynamic and above all enjoyable way, from lighting and fencing to tracking systems and crime.


Ben je op zoek naar producteigenschappen van de . Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing en de mon- tage instructie vóór de installatie en ingebruikname van dit toestel. Hierin vind u belangrijke informatie voor de montage en gebruik van het toestel. Dit toestel is enkel geschikt voor huishoudelijk ge- bruik. Controleer de staat van het toestel en het montage materiaal . Bestudeer voor de veiligheid deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig!


Sie sich mit unserem Kundendienst in Verbindung. Auch Unterstützung und erhalten Sie das Handbuch per E-Mail. ZIBRO P1: user reviews, tests en proeven, functies, ZIBRO P1prijsvergelijking. Mijn P1airco vorig jaar met veel plezier gebruikt.


Zoek winkel Koop online. Productspecificatie pagina. BELANGRIJKE ONDERDELEN BELANGRIJKE ONDERDELEN Bedieningspaneel Luchtuitblaasrooster Handgreep Wielen Filterset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts