vrijdag 4 maart 2016

Eurom ventilator milano de luxe

Eurom Milano de Luxe antraciet. Dit is een luxe staande ventilator ! Neem bijvoorbeeld de windfunctie. Met de mode-knop simuleert de ventilator een natuurlijke wind en blaast dus niet contant in dezelfde snelheid.


De ventilator heeft ook een sleepfunctie.

Hiermee neemt de snelheid van het blazen af tot . Luxe ventilator met afstandsbediening, ideaal voor verkoeling in de hete zomerdagen! Specificaties: Aansluit spanning 2volt. Links en rechts zwenkend. Vestelbare hoogte tot 1cm.


Afmeting 60x45x108(123) cm. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?

Dan kunt u gratis terecht bij. In onze webshop treft u een uitgebreid assortiment producten aan op het gebied van gereedschappen, bouwmachines en praktische producten voor. Het gaat hier alleen om de afstandsbediening ! Niet bieden als u daarna toch niet meer reageert. Tijdelijk geen verzendkosten!


EUROM Haspel Type SLsafe return MEGAKLAPPER! Klik en zie welke winkel de beste prijs voor kamerventilatoren aanbied. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal functioneren. Om het beste uit uw ventilator te halen is het belangrijk dat u dit instructieboekje vóór gebruik aandach tig en in zijn geheel.


Auch Unterstützung und erhalten Sie das Handbuch per E-Mail. FR - Manuel d'instructions. Hartelijk dank dat u voor de EUROM MILANO de LUXE ventilator gekozen hebt.


This Pin was discovered by PowerfulProducts. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Ventilator op standaard. Deze aanbieding is inmiddels verlopen. Categoriëen: ventilators.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts