woensdag 16 maart 2016

Antiek houten schommelpaard

In goede staat maar kan misschien een nieuw laagje verf gebruiken. Leuk interieurelement op d… € 300. Meeuwen-Gruitrode Ellikom . In gebruikte doch complete staat.


Antiek houten schommelpaard. Liefdevol gemaakt, maar nu te klein voor onze kinderen.

Bieden mag, maar bellen werkt sneller. Houten schommelpaard kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Prachtig antiek paar verkeerd in zeer goede staat.


Wordt niet verzonden, alleen ophalen. Alleen de verf toont wat haarlijnen van de ouderdom. Afmetingen: lengte 83cm hoogte 75cm vaste prijs van €10- incl btw wij zijn geopend op.


Vind hobbelpaard antiek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Mooi schommelpaard in hout kan als versiering in woonkamer of speelgoed dienen. Uitzonderlijk ambachtelijk uit hout gesneden antiek schommelpaard. Bovendien prachtig en met oog voor detail beschilderd. Let ook op de fiere houding van het paard.


Het paard zelf staat op een sokkel met gietijzeren wielen. Dit geheel is op zijn beurt gemonteerd op een . Dat zou ik nog wel een keertje willen hebben in de studio. Helaas hebben wij niets gevonden voor antiek schommelpaard. Controleer de spelling van uw. Geleverd door: Flinders.


Eenvoudig hobbelpaard uit hout. De voorlopers waren paarden op wielen, die afhankelijk van de grootte werden gebruikt om kinderen op voort te trekken of ze ermee te laten spelen. Zulke rijdende paarden waren al in het antieke Griekenland te vinden, . Vind de beste selectie antiek houten hobbelpaard fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit antiek houten hobbelpaard voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Primitief antiek schommelpaard , geschilderd in de kleuren roo groen en bruin. De verf is vervagen, maar het is mooi en de leeftijd van de tijd wordt weergegeven.


De wieg is het creëren van zeer warme sfeer en is van grote decoratie in een kinderkamer. Daardoor ontstonden er allerlei kleurrijke vlakken die het daarmee.

Op Speurders vind je Brocante houten hobbelpaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts