woensdag 9 maart 2016

Max 4 wapeningsplaat

MAX Wapeningsplaten voor ultra dunne lichtgewicht betonvloeren met of zonder vloerverwarming. De geprofileerde stalen platen zijn een goed alternatief voor zwaluwstaartplaten. Bijvoorbeeld als houten vloerbalken niet stijf of sterk genoeg zijn of als er geen ruimte is voor de opbouw van een Lewis-vloer.


FSen FSHet product. Wapeningsplaat voor ultradunne gewapende dekvloeren op houten of betonnen vloerconstructies.

Zeer eenvoudige montage d. Schriftelijk op materiaaleigenschappen en applicatie, e. Watergevoede of elektrische vloerverwarming in de plaat integreerbaar. Kosten Uitgangspunt Alle kosten in deze tabel met de onderliggende kostenberekeningen in de specificaties zijn gebaseerd op de omschrijving en uitgangspunten, die bij deze tabel staan. In de kostenberekeningen is uitgegaan van uitvoeringstijden voor de werkzaamheden en van de bruto prijzen voor . Webshop bouwmaterialen-nederland.

Bouwmaterialen tegen scherpe bouwmaterialen prijzen! Kijk op de webshop voor al onze artikelen! Alvast erg bedankt voor jullie reacties en hulp!


Hallo, heeft er iemand ervaring met een MAW vloerverwarmingssysteem van Reppel? Dit is een systeem met wapeningsplaten die met een dun laagje gietvloermortel kunnen worden afgewerkt. De buizen voor het water worden door de wapeningsplaten getrokken. Oplossing bij renovatie van houten constructievloeren.


Aangezien we geen gewone . Andere artikelen in zelfde groep. In de MAX plaat kan vloerverwarming worden geïntegreerd. De totale dikte van de MAX gewapende dekvloer is 15- mm.


Wapening van ultra dunne, lichtgewicht gietvloeren op houten of betonnen vloerconstructies. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Geluidsisolerend vloersysteem MAX - Reppel - Reppel bv Bouwspecialiteiten.

Maxwapeningsplaten van Reppel Bouwspecialiteiten zijn ontwikkeld voor situaties waarin geen gebruik is te maken van Lewis. Speciaal voor renovatie toe te passen. Vloerverwarming is binnen deze wapeningsplaten zelfs nog toe te passen. Met haar MAX wapeningsplaten heeft Reppel een nieuwe oplossing voor het wapenen van ultradunne dekvloeren op bestaande ondergron- den geïntroduceerd.


Het product bestaat uit een geprofileerde onder- en bovenplaat die fabrieks- matig door middel van puntlassen met elkaar zijn verbonden . MAX , GESTANST STALEN WAPENINGSPLAAT , VERZINKT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts