vrijdag 11 maart 2016

Honeywell 3 wegklep vc8010

Alle gebruikt en werkend. Vaste prijs 30euro per stuk. Zie ook mijn andere advertenties. Na een storing waarbij de ketel oververhit raakte bleek de oorzaak te liggen aan een vastgelopen.


Compleet binnenwerk voor -weg afsluiters VC-Serie, inclusief montage- sleutel.

Standaard regelkarakte- ristiek. Speciale regel- karakteristiek. INSTALLATIE VAN DE DRIEWEG AFSLUITER. Deskundig advies en snelle levering. Direct af te halen in vestigingen, of na tot werkdagen af te halen in alle vestigingen Bekijk voorraad dichtsbijzijnde vestiging.


Voor 23:bestel overmorgen gratis. Het witte palletje trilde (in onderste stand), zat vast en kreeg geen warm water uit kraan. De gemotoriseerde -weg afsluiters type AMZ 1hebben een aangebouwde servomotor met een korte looptijd.

De sluit- en openingstijd is hierdoor kort. De servomotor wordt ingeschakeld op het moment dat er warmte- of koelvraag is van. NL Installatie instructie voor inbouw. GB Installation instruction for.


Op het printje zitten 2. Brandspiritus is ook mogelijk. Verdachten: de pomp (circuleert niet), of de - weg klep (gaat niet open naar de externe CV-circuit). Ik had een controllertje hiervoor in gedachten maar de klep heeft drie draden geen twee, dus dat werkt anders dan ik . Honeywell 3-wegmengkraan flens (2). Omdat er geen warmwater kraan openston begon het water in de tapboiler te . Prijs €6- RNR Handelsonderneming is de specialist op het gebied van gebrui.


Maw de driewegklep is ook ok. Vervangen van een – wegklep. Sinds deze week zijn we er achter dat we een probleem hebben met de driewegklep die er in zit. Besturing volgens schema of. Het binnenwerk van de – wegklep vervangen.


Nieuw met garantie en btw factuur.

Ook wordt bij het binnenwerk . Relevantie, Naam (A-Z), Naam (Z-A). Verkoop van gebruikte en nieuwe cv-ketel onderdelen van alle merken cv-ketels met garantie. Wij bieden diverse betaalmogelijkheden voor binnen-en buitenland. Ook verkoop van nieuwe onderdelen tegen zeer voordelige prijzen.


Bestellen in onze beveiligde webshop gaat snel en eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts