donderdag 17 maart 2016

Janus kachel oldeberkoop

Met de Janus veel waar voor je geld. Er zijn inmiddels een aardig aantal houtkachels op de markt die nog zuiniger dan de Janus kachel zijn. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Janus Houtkachels in Oldeberkoop vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Opvolger JAcobus is op alle fronten beter. Jacobus de Jong een houtkachel ontwikkeld waaraan hij de naam Januskachel heeft gegeven.

De smederij was gevestigd in een boerderij te Oldeberkoop. Na veel wikken en wegen hebben we onze krap jaar jonge Janus bij Et Kenon in Oldeberkoop ingeruild voor een nieuwe JAcobus 12. Intro: Home: De JAcobus houtkachel heeft een uitstekende verbranding een hoog rendement lage emissies en een eenvoudige bediening.


Het huis wordt verwarmd door een “ Janus ” houtkachel (uit Oldeberkoop ). De Janus serie bestaat uit modellen, die van kiloWatt, kiloWatt en kiloWatt. Terrashaard-Buitenhaard-Tuinhaard-Terraskachel-Buitenkachel-Design. Siersmederij oldeberkoop janus houtkachel nu vanaf 895.


Een kachel die optimale warmte biedt en naar wens ook.

Nog voor de zomer zal de 50. Zonder sponsoren lukt het eigenlijk niet om daar heen te kunnen. Wat mag ik dus blij zijn met mijn sponsor! Zonder hen had ik nu niet het vooruitzicht gehad om in April naar Malawi te vliegen! Nogmaals bedankt Rudolf, Marcel en de rest!


Klik om andere gegevens over deze site te bekijken. Tegelijkertijd bleek dat de vraag naar houtkachels juist toenam. Door de crisis werd de behoefte aan energiebesparing groter en gingen mensen op zoek naar alternatieven voor de gangbare verwarming. JAnus Houtkachels in Gorredijk.


Nu te koop en nog in nieuwstaat een originele Janus kachel voor € 725- Geen imitatie ! Wie maken de Janus De naam. Janus is afkomstig van de aloude God van de Romeinen, . Praktijk voor Fysiotherapie J. De getuigenverklaring van R. Janco de Jong Janus kachel. Behalve in Nederland worden de houtkachels inmiddels ook in onder andere Duitslan .

GEMAAKT IN EIGEN SMEDERIJ: De Janus houtkachel , de speciale warmte van een houtvuur bij een modern-hoogrendement. In de Janushoutkachels zijn de modernste inzichten verwerkt. Zij kenmerken zich door een goede en goed regelbare verbranding, nagenoeg geen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts