vrijdag 25 maart 2016

Expansievat dab pomp

Expansievat liter horizontaal Rood. Ik heb een vraag ivm een expansievat voor een waterpomp. Sinds kort stijgt de druk heel snel maar zakt daarna ook direct terug waardoor de pomp zelf continue . Afbeeldingen van expansievat dab pomp Meer afbeeldingen voor expansievat dab pomp Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Uw klanten prijsvoordeel Zakelijk (in)kopen?

Maak een account aan en u weet direct uw inkoopprijs! Toon: Producten, Productgroepen, Overzicht. Resultaten per pagina: 3 60. Drukvaten VAREM gefabriceerd uit plaatstaal voorzien van een rubber membraan.


Zowel horizontaal als verticaal. Verticale uitvoering vanaf liter op poten. Aansluiting met buitendraad. Drukklasse en bar.

Een gewone dab pomp zal hierdoor in alarm toestand vallen, juistement om deze fout kenbaar te maken. Wanneer u een kraan… Meer. Ik denk ook dat het aan het expansievat ligt. Misschien is het membraan in het vat stuk. DAB expantievat van 20L.


Ik zal de druk controleren, maar gelieve me te vertellen hoe ik dat dien te doen. Want het ventiel op het vat is niet meer te gebruiken. Na het aansluiten van de fietspomp op het ventiel kwam er geen . Je verwart een expansievat en een drukvat. En de voorspanning moet ongeveer de halve werkdruk zijn. LCD scherm (hoge resolutie en draaibaar) en een geïnte- greerde liter expansievat.


Door de watergekoelde motor is het mogelijk de E. Nu merk ik dat ons pomp in de kelder veel meer aanslaat dan vroeger. Een hydrofoor is een installatie dat zorgt voor drukverhoging van het water. Hydrofoors worden toegepast voor het beregenen van de tuin, in stallen en schuren, het wassen van caravan en auto, in schepen, etc. Hydrofoorinstallaties bestaan onder andere uit een waterpomp , een expansievat en een drukschakelaar.


De elektronisch gelaste tankconstructie is vervaardigd uit kwaliteitsstaal en voorzien van een epoxy laag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts