donderdag 3 maart 2016

Voetventiel gamma

Voetventiel of onderblok nodig voor uw radiator? Bij Warmteservice bent u aan het juiste adres en kunt u terecht voor al uw radiator onderdelen. Ontdek de voetventielen van COMAP voor verwarming en radiatoren.


Als je gaat schilderen, is het handig als je je radiator even aan de kant kan zetten. Bekijk het ruime assortiment van o.

Ik zie bij jou echter geen voetventiel. Neem je foto mee en vraag daar na de juiste . Ik moet de stukadoors dus vragen om zo goed en zo kwaad als het kan de radiator iets naar voren te kantelen en dan maar zo ver mogelijk te stuken. Een ruim assortiment Radiatorkranen en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Als iedere radiator eigen afsluitkranen (radiatorknop en voetventiel ) heeft, hoef je de installatie niet af te tappen. Draai zowel de knop als het voetventiel dicht en tap daarna de radiator af.

Wil je de rest van de installatie gewoon kunnen gebruiken? Zorg dan dat je de open leidingen van de verwijderde . Danfoss voetventielen en H-blokken maken het gemakkelijk om een radiator individueel af te sluiten om probleemloos onderhoud en herstelling toe te laten zonder. Danfoss brengt een nieuw gamma radiatorthermostaten en kraanhuizen op de markt die de perceptie dat een thermostaat niet meer is dan een noodzakelijk . Knelset voor stalen cv-buis 15mm tbv radiatorkraan en voetventiel. Meer informatie is te vinden onder het tabblad Gespreid Betalen.


Gamma heeft het volgens mij standaard in het assortiment. Het oude haakse voetventiel had een aansluitnippel met zeer handig mm inwendig inbus, maar het nieuwe voetventiel heeft een mij onbekende losdraai aansluiting. Het merk is het Gamma huismerk.


Een radiator straalt slechts warmte uit, een convector zuigt koude lucht op en blaast warme lucht uit. Meld je aan of registreer je om een reactie te plaatsen! Deze instructie melden als ongepast. WeetHetSnel gebruiker Gamma.


Ze beschermen de zuigleiding tegen leeglopen en tegen vaste deeltjes. Bovendien dienen ze als aanzuighulp. Voor de veilige en juiste toepassing van deze doseerpompen heeft u twee bedieningsvoorschriften nodig: de gebruikers‐ handleiding voor het.

Instelbaar drukhoud‐ ventiel. Tussenvat met vlotter‐ ventiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts