donderdag 3 maart 2016

Janus houtkachel ervaring

Wat is nou het verschil tussen deze typen houtkachels? Hieronder een beknopte uiteenzetting van de . Jacobus, de ultra schone houtkachel. De houtkachel met het hoogste rendement.


Hoe zijn de ervaringen van deze pioniers na een aantal maanden stoken?

Deze voldoet aan de strengste milieunormen. Ook de jotul houtkachel geeft een van de schoonste verbrandingen. JANUS HOUTKACHEL WORDT NOG GEPRODUCEERD Janus uit voorraad leverbaarHoewel één van de twee gerechtigde Janus producenten gestopt is met.


Drie uitvoeringen: de originele JAcobus, de JAcobus beton en de JAcobus kook. Dit is een website voor de beginnende en gevorderde JAnus houtkachel of JAcobus houtkachel stoker. Volledig gebasseerd op jarenlange ervaring en bovenal vakmanschap.


De eerste JAnus houtkachel wordt nog steeds met volledige tevredenheid gebruikt.

Ondertussen zijn er al meer dan 20. De JAcobus is een houtkachel van deze tijd. Duurzaam, een zeer goede verbranding, een hoog rendement, weinig schadelijke uitstoot en zeer eenvoudig te bedienen. Zo blijft bijvoorbeeld door de volledige verbranding de ruit vrij van aanslag en roet. De kachels hebben een doordacht verbrandingssysteem en zijn eenvoudig te . Enthousiast geadviseerd door Peter en snel en vakkundig geplaatst.


Door, Niels van der heide. We hebben nu kachels om vurig mee te stoken. De Janus houtkachels hebben een doordacht verbrandingssysteem en zijn eenvoudig te bedienen.


In een Janus houtkachel kunnen alle houtsoorten worden gestookt. Dus ook hardhoutsoorten als Meranti . Hierdoor voldoet de Janus kachel in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseert u dus een besparing op uw huidige energie nota.


Een Janus kachel is leverbaar in verschillende afmetingen. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van .

Janco de Jong is producent en leverancier van de JAcobus en JAnushoutkachels. Inmiddels is de JAnus opgevolgd door de duurzamere JAcobus houtkachel, de JAnus2 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts