donderdag 31 maart 2016

Meerpuntsslot kopen

In vijf vragen naar het beste deurslot. Heb je een nieuwe deur gekocht, dan wil je uiteraard dat deze beveiligd wordt met een goed slot. Bij veel deuren wordt er daarom voor gekozen om een cilinderslot te plaatsen.


Deze sloten zijn veilig, gemakkelijk met een sleutel te bedienen en niet zichtbaar, omdat het . Kunststof, hou tof metalen deuren.

Alle noodzakelijke deurbeveiliging en deursloten vindt u bij GAMMA. Zoals cilindersloten en veiligheidssloten. Vindt alle SKG gekeurde meerpuntssloten in onze Omniveste webshop!


Gratis geleverd bij orders boven € 100. Ontdek ons ruime aanbod van Cilinderbediende sloten. Deurbeveiliging voor het goed op slot doen van jouw huis.


Kies uit divers assortiment van o. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan sloten.

Bekijk hier ons online aanbod! Wil je een meerpuntssluiting vervangen let dan op dat het nieuwe slot de juiste maatvoeringen heeft. Lees hier waar je bij aanschaf en montage op moet letten. Beveiligd deurbeslag met kerntrekbeveiliging en SKG sterren keurmerk vindt u voordelig online in onze webwinkel. Een meerpuntssluiting online kopen ? Benelux met een totaalassortiment voor de bouw.


Meerpuntsluitingen bij GYZS. Wij bieden meerspuntssluitingen van diverse topmerken. Onze service gerichte medewerkers bieden graag deskundig advies. Raamsloten tegen inbraak vind je bij Praxis.


Een nieuw deurslot kopen ter vervanging van je huidige slot is best lastig. Zeker als het om een slim slot gaat. Weet je welk type slot je nu hebt? En welk slim slot daar dan geschikt voor is? En heb je ook al eens nagedacht over hoe je het slimme slot wilt openen?


Op deze pagina helpen we je graag bij het maken van de . Het aanbod omvat zowel standaard sloten, zelfvergrendelende sloten, inbraakwerende sloten en meerpuntsvergrendelingen.

Sloten en vergrendelingen. Elektrische sloten kunnen op verschillende plaatsen worden ingezet. Natuurlijk denkt u in eerste instantie aan het beveiligen van buitendeuren zoals de voordeur, maar er is meer mogelijk.


Een elektrisch slot kan ook worden toegepast op binnendeuren,kastdeuren of een poort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts