donderdag 24 maart 2016

Heimeier thermostaatkraan werkt niet

Om te zien of de thermostaatkranen waterzijdig inregelbaar zijn, is het per sé nodig dat u de knop van de radiator afhaalt, dan een foto maakt van de kraan,. Re: radiator doet het niet meer. Eén radiator hier in huis wordt niet warm. Met behulp van een aantal oude topics hier heb ik de thermostaatknop eraf gedraaid en met het.


Werking thermostaatknop op verwarming, vraag nav.

Meer resultaten van forum. Ik heb een thermostaatknop die vast zit. Mocht het niet helpen kun je, zoals al aangegeven, proberen om een voorzichtig tikje te geven met een hamer. De batterijen gaan tot jaar.


Hoe werkt een thermostaatkraan ? De aanvoer van warm CV- water naar de radiator wordt niet minder naarmate de kamer warmer wordt. Als het warm genoeg is, is dus. Een radiator met een thermostaatkraan kan niet warm genoeg ingesteld worden.

De kamerthermostaat heeft de ketel al uitgeschakeld waardoor de watertemperatuur te laag blijft. Of de radiator is te klein voor de te verwarmen ruimte. Is de thermostaatkraan misschien verticaal geplaatst?


Uiteraard wist ik dat dit het probleem niet ging oplossen maar ik was hoe dan ook van plan daar ooit een thermostaatknop op te zetten. Helaas niet genoeg ruimte voor . Een thermostaatkraan is een radiatorkraan die reageert op temperatuur. Zodra de juiste temperatuur is bereikt, sluit de thermostaatkraan de waterinlaat waardoor de radiator niet langer warm wordt. Heimeier thermostaatknop.


Het is bekend dat een thermostaatkraan een kraan is die automatisch de temperatuur regelt op de temperatuur die vooraf is ingesteld en basis van de gemeten temperatuur. In de praktijk weet niet iedere gebruiker hoe dit werkt. Toch is het van belang dat de werking van de thermostaatkraan bij de . Je kan die herkennen omdat de kop van de kraan ( niet de thermostaatkop !) rond de spindel blauw gekleurt is. Of is dat bij iedereen verschillend.


Ze staan nu standaard op I (streepje) dat betekent toch dat ie uitstaat? Want ik kan op internet ook niet. Capillairspoeltje voor niet gebruikt capillair.


Montagevoorschriften en gebruiksaanwijzing”.

Hierdoor bespaart u niet alleen energie maar bovendien is de ruimte nu ook tijdig aangenaam verwarmd op de momenten dat u dat wilt. Ze zijn gemakkelijk te monteren en eenvoudig in te stellen en voldoen aan diverse internationale certificeringsnormen. Voor ze de fabriek verlaten, hebben al onze producten uitgebreide kwaliteits- en lekdichtheidstesten ondergaan. Zo kunnen onze klanten gerust zijn dat wanneer zij een IMI HEIMEIER product selecteren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts