vrijdag 18 maart 2016

Werkplaatskachel 3000 watt

Elektrische werkplaats kachel - roo zwart. INDUSTRIËLE HEATER VENTILATORKACHEL - 3000W Kenmerken met ventilator voor snellere luchtcirculatie verwarmingselement in roestvrij staal metalen behuizing met epoxy-poedercoati. De Handson werkplaatskachel 30watt zorgt voor een prettig verwarmde werkplaats. Met een vermogen van 30watt kan de kachel snel een ruimte opwarmen. Met de twee standen bepaal je zelf de hoeveelheid warmte.


Deze werkplaatskachel is gemaakt van rood met zwart metaal en beschikt over een . Met deze werkplaatskachel kan een ruimte snel verwarmt worden. De rode werkplaatskachel heeft een vermogen van 30Watt , overhittingsbeveiliging en is regelbaar in standen. Door het handige handvat kan je de kachel makkelijk verplaatsen. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Eurom ek30electrische kachel verwarming 30w prof - maxxtools - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Gardena, Hartman, Karcher Aanbiedingen in tuingereedschap, partytenten parasols. Grote ruimtes verwarm je snel met een werkplaatskachel van Handson. De knalrode werkplaatskachel heeft een vermogen van 30W , overhittingsbeveiliging en is regelbaar in standen.


De knalrode, ronde werkplaatskachel heeft een vermogen van 30W , overhittingsbeveiliging en is regelbaar in standen. Eurom EK33Werkplaatskachel 30W koop je voor €6bij Gereedschappelijk. Koop met zekerheid voor de beste pri.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts