vrijdag 4 maart 2016

Container ombouw 4 containers

Productinformatie: - houtsoort:. Containerombouw koop je eenvoudig online bij bol. Lade afvalemmer met deksels.


Met een container ombouw hoeft u niet langer tegen de lelijke kliko of afvalcontainer aan te kijken.

Een ombouw voor de afvalcontainers. Met ruim miljoen containers in Nederland die dagelijks nodig zijn om ons huisvuil te deponeren gaat elke gemeente steeds meer containers huis aan huis uitleveren zodat heel Nederland milieubewust gaat scheiden. Afvalscheiding is noodzakelijk om de hoeveelheid afval in Nederland te verminderen.


Lijkt het u niet ideaal om de lelijke containers uit het zicht te hebben? Wij hebben de oplossing. Eindelijk die lelijke vuilnisbakken uit het zicht met deze ombouw!

U kunt kiezen uit een ombouw voor of containers. We maken deze ombouw bouwpakket op . Of een gasveer zodat iets weggooien heel gemakkelijk gaat. Koop een ombouw voor uw kliko op Ombouwkliko.


Was deze informatie nuttig? Ster Sterren Sterren Sterren 5 . Zelf een kliko ombouw bouwen is een goed idee om geld te besparen of als u niet vindt wat u zoekt. En een noodzaak als u geen ombouw kunt vinden met passende maten. Niet alle standaard kliko ombouwen. Of wellicht is het leuk een . Stoort u zich ook zo aan die foeilelijke containers die uw mooie tuin ontsieren?


Maak uw afvalcontainer - ombouw in uw eigen stijl. Eenvoudig openmaken dankzij wieltjes aan de deuren. Zelf uw steigerhouten Kliko Ombouw een kleur geven of impregneren?

Wilt u uw afval containers netjes opbergen? Tuinkast in Thermowood voor buiten met deuren voor het opbergen van een afvalcontainer, tuinspullen, speelgoe. Al onze meubelen zijn gemaakt van geïmpregneerd vuren of douglas hout. Steigerhout is ook mooi maar eigenlijk niet geschikt voor buiten gebruik. Vaak is dit binnen jaar verrot.


Onze meubelen zijn vrij van spinters en hoeft u nie. Andere houtsoorten zijn in overleg mogelijk. Afmeting voor container : 69cm x 87cm x 120cm.


Heeft er iemand een bouwtekening om een dubbel kliko ombouw te maken? Door de afvalcontainers in je zelf gemaakte kliko ombouw te plaatsen zie je ze niet meer. Gemaakt van geimpregneerd hout en steigerbuizen op wielen. Met groot handvat voor zeer eenvoudige verplaatsing. Verkrijgbaar voor (breedte 1cm) en ( breedte 2cm) containers.


Maak de plek waar je containers staan geheel neutraal met een ombouw van Fiets Interieurbouw en Meubelmakerij. Geïmpregneerd : Delige prijs .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts