vrijdag 11 maart 2016

Vulset centrale verwarming

Foto, Omschrijving, Prijs incl BTW. Niet geschikt voor nieuwbouwinstallaties. VULSET CV CA(b) BEVEILIGING 40CM Meer info. Verplicht op elke verwarmingsinstallatie. Alle vulsets die geplaatst .

Deze legt de verbinding tussen sanitair koud water en de retourleiding van de verwarming. Dit is een vulset volgende de nieuwe norm met CAb beveiliging. Zo voorkom je vuil CV water in je sanitaire leiding. Deze vulsets zijn gekeurd en verplicht bij vervanging of nieuwe installatie. Bruto prijs: €8per st.


Artikelnummer: Voorraadartikel Alternatieve artikelen. De CV - vulset Alomat is een onmisbaar stuk gereedschap bij het vullen van een CV -installatie. De vulset maakt het mogelijk dat persoon de CV -installatie vult en tegelijkertijd ontlucht, waardoor een flink aantal manuren bespaard kan worden.

Gewoon bij je handelaar vragen voor een Vulset , zoals gezegd moet dat aan de waterleiding gekoppeld zitten naar de retour van je verwarming. Heeft u toebehoren nodig voor uw CV ketel? Hierbij kunt u denken aan onder andere expansievaten , gasaansluitingen, vuilvangers, circulatiepompen, 2-wegkleppen en dergelijken. Warmteservice biedt al uw benodigde CV toebehoren aan tegen scherpe prijzen.


Word je radiator niet goed warm? Dan is het tijd om deze te ontluchten. Bekijk hoe in dit stappenplan. Beste, wij hebben in ons huis van verwarmingen die slechts lichtjes en gedeeltelijk verwarmen. Superflex Inox - MF - Pick-a-Flex.


Silicone Inox - MF - Think-a-Flex. Bij sommige cv -ketels zit er een vulset ingebouwd in de ketel, u vindt hierover meer informatie terug in de handleiding van het toestel. Bij oudere installaties gebeurt het ook wel eens dat de installatie gevuld moet worden met een tuinslang die aangesloten wordt op een T-stuk op een cv -leiding, afgesloten met een kraan.


Alles voor de centrale verwarming vind je op praxis. Van aansluitkoppeling tot verloopsok, Praxis heeft het in alle soorten en maten. Vulset voor uw cv -installatie Meter lange slang!


Vóór de installatie voor centrale verwarming in gebruik genomen wordt, is de eigenaar verplicht het centrale stooktoestel te laten keuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts