dinsdag 29 maart 2016

Stelrad novello eco aansluiting

Links en rechts monteerbaar ventiel, snelle aansluiting , behoud. Stelrad ECO radiatoren perfect in het plaatje. De Novello ECO radiator is volledig aangekleed met zijpanelen en een sierrooster, die beiden naadloos aansluiten op de radiator voor een mooi afgewerkt en verzorgd karakter.


De radiator is voorzien van een vooringesteld en regelbaar thermostatisch ventiel dat de watertoevoer regelt voor een optimaal rendement. Mooie A-kwaliteit paneelradiator voorzien van elegant bovenrooster en zijpanelen welke naadloos op elkaar aansluiten welke een mooie toevoeging is voor uw living, keuken of slaapkamer. We kunnen er niet meer naast kijken: het klimaat kreunt onder ons energieverbruik. Met zijn allen zoeken we naar manieren om slimmer met energie om.


Aansluitingen : x ¾” buitendraadse euroconus middenaansluiting , x ½” binnendraad. Ik verkoop een splinternieuwe radiator. Bij het plaatsen hebben we gemerkt dat deze niet past. Is dus nog nooit gebruikt. De thermostaatknop alsook aansluiting radiator op alpex buis worden meegeleverd.


Catalogusprijs : 599euro. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen, gratis. De ECO radiator is de enige radiator met ISSO gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring waarmee een. Aantal standaard aansluitingen : 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts