maandag 28 maart 2016

Bos fornuizen koopjeskelder

Handgemaakte fornuizen en cookers met pit in een weergaloze afwerking. Bent u ge nteresseerd in een tweedehands fornuis ? Waarom een nieuw fornuis kopen als wij top tweedehands fornuizen hebben staan! Wij hebben verschillende AGA fornuizen in ons assortiment.


Kijk voor AGA fornuis aanbiedingen bij de Koopjeskelder ! Een Aga fornuis brengt warmte, stijl en perfect koken in uw huis!

De naam alleen al betekent comfort en stijl voor een ieder die er ooit een heeft gehad. Iedereen die een Aga fornuis. Meesterwerken met passie.


Albert Dupuy, gastronoom en handarbeider met een passie voor nieuwe technologie besluit zijn voordeel te halen uit de geheel nieuwe verdeling van gas voor de verlichting in Parijs. Zo is het eerste kookfornuis van La Cornue tot stand gekomen “La Cornue . Maatwerk van BOS Fornuizen. Ontwerp, Test assemblage in werkplaats.


Bestel accessoires in onze webshop.

E-Caumartin- de absolute top onder de fornuizen ! U kunt op de plancha zelf uitproberen, hoe u uw favariete recepten kunt bereiden. Aardappelen of pasta koken op de krachtige vuren of . Onze klantenkring is verspreid door heel Nederlan wij bieden zeer afwisselend en interessant werk. Werken bij ons is geen enkele dag hetzelfde.


Jeannet van den Berg, Gerard Polman. Erol Karadavut, Jim Stell. Dominque van Vliet, Marit Uijttewaal. Bos Exclusieve fornuizen. Bart Goes, Thea Strobaum.


Kookdemonstraties speciaal voor u! De grootste assortiment wijn bewaarkasten vind je bij Subzero. Godin met het eerste gietijzeren fornuis op de markt. U heeft de keuze uit standaard kleuren, maar Godin kan ook leveren in uw persoonlijke kleur.


Nieuw in ons assortiment is de Big Green Egg, een barbecue, gemaakt van superieur hittebestendig keramiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts