donderdag 22 januari 2015

Bodelaeke verkoop

Uniek natuurgebied met brede waterwegen. Uw eigen recreatiewoning met eigen aanleg! Informatie centrum Bodelaeke , verkoop van luxe recreatiewoningen.


Heeft u vragen over Bodelaeke ? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs. Verhuur en Verkoop van o.

Vanaf nu elke zondag van 11. Open Huis, aan de Jonenweg te. Wonen in een natuurmonument! Bodelaeke is een vakantie park aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden er worden vakantiewoningen gebouwd voor verkoop of verhuur.


De recreatiewoningen (4-personen) zijn voor de verkoop en verhuur. Daarnaast zijn er bouwkavels voor . Dat meldt dagblad De Stentor. Een van de eerste maatregelen: het terugschroeven van de plannen om ook woningen .

Het is de opvallendste koersverandering in de nieuwe strategie om de stagnerende verkoop van vakantiewoningen op het 160 . Natuurlijk Bodelaeke , de unieke combinatie van recreatie en natuur. Recreatie appartement te giethoorn, vosjacht 11- gelegen nabij waterresort bodelaeke en passantenhaven, voor verdere informatie zie funda. Ervaar de mogelijkheden van Bodelaeke Nabij Natuurreservaat de Weerribben met verbinding naar open water. Voor actuele prijzen raadpleeg . Giethoorn in de kop van overijssel.


De boothuizen zijn deze zomer klaar. In Bodelaeke worden boothuizen gebouwd. NL : verkoop en installatie van HD WebCams.


Er worden 1exclusieve waterwoningen gebouwd met een oud-Hollandse uitstraling. Ook komen er verschillende boothuizen, groepsaccommodaties en voorzieningen. Er zijn prachtige architectuurstijlen op ruime vrijliggende kavels en een eigen ligplaats.


Mee-investeren in de verkoop van woningen. Zorgen dat de portefeuille groeit. Want hij wist: als de markt aantrekt, dan moet je er klaar voor zijn. Dat hard werken loont, dat blijkt.


De markt begint weer aan te trekken. Harold krijgt steeds meer mooie objecten in de verkoop.

Daar vliegen recreatiewoningen die in het nieuwe natuurgebied Bodelaeke worden gebouwd als warme broodjes over de toonbank. Op de watersportbeurs Hiswa zijn in vier dagen tijd maar liefst 1recreatiewoningen verkocht met een waarde van meer dan 250. Wees dan goed voorbereid! Inmiddels zijn de eerste contouren van Bodelaeke zichtbaar. Een klein dorpje is aan het ontstaan.


Rietburg is een gezellige 5-persoons woning met een inhoud van 3m³. Verspreid over Waterresort Bodelaeke liggen de kavels van 3m² tot 8m² met een eigen ligplaats en twee parkeerplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts