maandag 19 januari 2015

Htc desire 610 afmetingen

Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 4quadcore-processor met een kloksnelheid van . Afmetingen , gewicht en kleur. Specificaties, display, 4G-support, met geheugenslot. Via functies als BoomSound en Sense moet het premiumkarakter van HTC doordringen in de Desire 6,”.


GB Intern geheugen (RAM)8GB Opslag geheugenGeheugen uitbreidbaar via microSD HC.

Gewicht: 1gramLengte: 143mmBreedte: 71mmDikte: 6mm. Meerdere apps tegelijk openen en het spelen van games zoals Angry . IPS LCD display, Snapdragon 4chipset, MP primary camera, 1. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen. Met de megapixel camera maak je in een handomdraai je eigen foto- en videohoogtepunten. Het HTC -ondersteuningscentrum biedt oplossingen met FAQs en informatie voor beginners.


Heb je begeleiding nodig bij het.

Bepaalde widgets zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen. Status, Niet meer leverbaar. Besturingssysteem, Android (versie Nog niet bekend). Processor, Quad-core, 1. De Desire toestellen van HTC zijn de zogenaamde mid-end toestellen. Een toestel met een inch-scherm, megapixel-camera, 4G.


De panelen in de Desire 6en de Desire 8zijn niet alleen verschillend op het gebied van afmetingen , maar ook qua resolutie. Vandaag heeft het bedrijf laten weten dat de twee. MP, BSI sensor, wide angle lens, Full HD video recording. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! GB RAM, GB opslaggeheugen. Voor een lage prijs kan je de Desire 6kopen met een abonnement. De afmetingen zijn wat bescheidener met 1bij mm.


De Desire 6heeft dezelfde Qualcomm Snapdragon 400-processor als zijn grote broer, . Bij ons kun je een mooi wallet leren hoesje of flip leren case online bestellen.

Vind bij ons ook een batterij cover, slim cover en andere accessoires! Na het aanbrengen is de screen protector nagenoeg onzichtbaar en reduceert deze vlekken en vervelende krassen aan het scherm van uw Htc Desire 610. De functionaliteit en de beeldkwaliteit van het Desire 6scherm worden niet gehinderd door de ultra dunne beschermfolie. Bestel het telefoonhoesje voordelig en snel bij 123BestDeal.


Resolutie: 5x 9Pixels. HTC Desire 6specificaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts