maandag 12 januari 2015

Driepuntssluiting deur prijs

Beveilig uw deur optimaal met onze driepuntssluiting. Met een driepuntssluiting draait u uw deur “gewoon” op slot, en is uw deur toch op drie punten stevig vergrendeld. Geschikt voor vrijwel alle deurtypen. Voorzien van een tandwielconstructie waardoor tot mm krom getrokken deuren nog te bedienen zijn. Meerpuntssluitingen vele merken en uitvoeringen voor renovatie en nieuwbouw.


Kunststof, hou tof metalen deuren.

Met een meerpuntssluiting is jouw deur namelijk beveiligd op ten minste drie plekken, terwijl je hem slechts met één sleutel bedient. Zo kan een driepuntssluiting prijs €15- verschillen met een andere variant, bijvoorbeeld door het gebruikte materiaal of de lengte van het gewenste slot. Wij hanteren een vanaf prijs van € 31- voor het complete pakket.


Echter kunnen de prijzen afwijken in verband met het type deur en slot systeem. Uiteraard is het mogelijk om een driepuntsslot te laten monteren zonder anti kerntrekbeslag of dat u een meerpuntsslot laat monteren en uw huidige cilinderslot te behouden, . De meest gestelde vraag die wij krijgen is: Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een driepuntsslot? Driepuntssluiting voordeur prijs. Wij bieden een driepuntssluiting voordeur pakket aan v.

In dit pakket zit het driepuntsslot, montage op locatie, veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en een goede slot . En eventueel, wanneer het aantal personen dat toegang heeft tot de kelder beperkt is, de kelderdeur ook te voorzien van een veiligheidscilinder waar dan enkel deze. Om u de nodige transparantie te geven worden deze kits aangeboden aan een vaste prijs waar de werkuren inbegrepen zijn, zo weet u steeds wat u zal . Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. De meerpuntssluiting is een extra veilige (mits SKG-goedgekeurd) en praktische versie van het cilinderinsteekslot.


Het telt minstens drie, tot soms vijf sluitpunten die verdeeld zijn over de hele lengte (gewoonlijk plusminus meter) van de deur. Meerpuntsluitingen zijn tegenwoordig meestal uitgerust met z. Waarom een puntssluiting? Een puntssluiting sluit uw deur op punten aan de kant van waar het slot zit. Met het dichtdraaien van uw slot vallen direct deze haken of stalen pinnen in een stalen sluitkom in uw kozijn.


Hiermee is uw deur optimaal beveiligd. Het forceren van de deur is niet meer mogelijk. Alle noodzakelijke deurbeveiliging en deursloten vindt u bij GAMMA. Zoals cilindersloten en veiligheidssloten. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Omschrijving Beoordelingen ( 0).

Hoogwaardige meerpuntssluiting met haakschoten voor het veilig afsluiten van buitendeuren. Een mooie deur maakt de inrichting van uw woonkamer, slaapkamer of keuken compleet. Bestel uw binnen-, buiten,- achter- en voor- deuren eenvoudig en voordelig op Deurtotaalmarkt. Bijzonder geschikt voor achterdeuren. Voorplaat en slotkasten: geel gepassiveerd.


Afmetingen: Hoofdslotkast: 20x 8mm. Compleet met sluitkommen, sluitplaten (links en rechts) en 6 . Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Met deze sluiting is je buitendeur op drie punten stevig vergrendeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts