donderdag 15 januari 2015

Daalderop combifort storing 2

Storingen en blokkeringen. In figuur worden de verschillende status- meldingen toegelicht. Ditzelfde statusdisplay geeft de waarschuwings-, blokkerings- en storingsmeldingen aan. Stand-by, geen warmtevraag. Als de systeemdruk te hoog of te laag is verschijnt de code “C” in het display status.


Procedure: Lees de systeemdruk af (– bar). Voer de bijvulprocedure uit als de systeemdruk lager dan bar is. Tap het verwarmingscircuit af als de . Foutmelding: Ventilator defect. De ventilator draait niet. Mogelijke oorzaken voor deze storing : De elektrische aansluiting van de ventilator is los of niet juist aangesloten.


Volgens de manual een defect aan de ventilator. De storing kwam steeds frequenter voor, waarna de ventilator uiteindelijk is vervangen. Die nieuwe ventilator werkte drie weken goe waarna . Download hier gratis uw Daalderop Combifort storingshandleiding handleiding. Bekijk en download hier de handleiding van Daalderop Combifort storingshandleiding Verwarmingsketel (pagina van 12) (Nederlands).


Daalderop comfort classis 1geeft als storing geen ionisatie bij start. Zie sectie Instellen en afregelen 3. Tot gisteren probleemloos gewerkt. De ketel kreeg toen een onderhoudsbeurt en op het moment dat de monteur de deur uitging schoot de ketel in storing. Er is toen een storingsmonteur bijgeweest maar die kon na uur niets vinden.


Beiden staan op het nacht icoontje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts