dinsdag 20 januari 2015

Plieger 10 hr handleiding

Mijn close-in hotfill boiler is defect. Geen lampje brandt, geen heet water. Uit de installatiehandleiding word ik niet veel wijzer. Kan er sprake zijn van defecte thermostaat?


Achterop de boiler zit een plastic draaidopje.

Ik weet niet waarvoor dat is. Heeft iemand een aanwijzing. Bij de andere boilers wordt . Installatie Close-in op pagina 10. De Plieger Boiler Hotfill liter is ideaal voor het gebruik in de keuken, maar kan ook worden gebruikt voor een ander warmwater tappunt in je huis. Dit is een energiebesparende uitvoering.


Lees deze handleiding goed door voordat u met de installatie begint.

Deze boiler wordt aanges. De volgende definities worden in deze handleiding gebruikt om de aandacht te . U kunt uit van de volgende programma‟s kiezen: ( Voorgeprogrammeerd). Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik heb zoals zovelen niett goed gelezen.


Dit wil zeggen dat de batterijen low zijn. Waardeer dit antwoord Misbruik melden. Ik neem aan dat je Plieger bedoeld? Ik kon geen info vinden waar je wat aan hebt,.


Na het bedraden, bevestigen en uitschakelen van alle aangesloten apparaten kunt u de batterijen plaatsen(niet inbegrepen). Plieger zal standaard doorverwijzen naar de leverancier (Meestal de bouwmarkt) Uit een geplaatste koude douche van de hr Teekamp blijkt dat hij ook een . Met de Plieger boiler heb je het comfort van direct warm water, zonder onnodig water en energie te verspillen. De inhoud van liter geeft voldoende capaciteit voor gebruik van warm water in de keuken.


Door zijn compacte afmeting is de boiler in vrijwel . In de handleiding van de keukenboiler staat dit duidelijk aangegeven. Een andere flexibele slang wordt.

Het komt voor dat u na circa 1uur de. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! De afvoerbocht van het Plieger inbouwreservoir heeft een diameter van 110mm. Garantie: De garantietermijn na aankoop van het product bedraagt, op het inbouwreservoir jaar en jaar op bewegende en slijtage onderhevige onderdelen.


Koop of Verkoop plieger op Marktplaats. Met een keukenboiler heb je het comfort van direct warm water, zonder onnodig water en energie te verspillen. Daarnaast is de boiler eenvoudig te installeren met behulp . Een kamerthermostaat regelt de temperatuur in de woning op basis van de temperatuur in de woonkamer.


Als de temperatuur daar lager wordt dan de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts