dinsdag 27 januari 2015

Kolomradiator vermogen

Leden radiatoren zijn uniek door zijn gepatenteerde montagetechniek. Zo is vrijwel elke afmeting op korte termijn te realiseren. Optioneel zonder meerprijs is deze ook als . De Brugman ledenradiator is een vrijstaand model en wordt geleverd op ledenvoeten. Ik heb een aantal ledenradiatoren in mijn woning.


Nu wil ik uitreken wat het vermogen van die dingen zijn.

Dit om een check te doen op de digitale radiatormeters die er ivm blokverwarming op geplaatst zijn. Hoe kan ik de capaciteit van een ledenradiator berekenen? In de hal heb ik een ouderwetse ledenradiator (ca jaar oud) die ik wil vervangen door een plaatradiator. Ik kan natuurlijk gewoon een. Er zijn openslaande deuren geplaatst, daardoor moest van de radiatoren verdwijnen.


Het vermogen of capaciteit van een radiator berekenen doe je eenvoudig via de online calculator tool van Radiatorxxl. Bereken direct je vermogen ! De Delta H is een volledig lasergelaste stalen kolomradiator. Buisprofielen en kopstukken worden met de laser tot kolommen en blokken gelast.

De buizen zijn langs de buitenzijde afgevlakt om de warmte-afgifte te verhogen. Voer de lengte, breedte, hoogte en de gewenste temperatuur in. De radiator is net zoals alle andere radiatoren aan de wand te bevestigen. Maar omdat er ook vloerconsoles leverbaar zijn kan een ledenradiator ideaal voor een raampartij geplaatst worden.


Je woning optimaal verwarmen is alleen mogelijk door te berekenen hoeveel vermogen elke radiator nodig heeft. Vermogen radiator berekenen? Wilt u een nieuwe radiator en benieuwd hoe groot deze moet zijn, en hoeveel vermogen de nieuwe radiator nodig heeft? Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort.


De bouwwijze van elementen geeft Zehnder Charleston een transparant uiterlijk en tijdloze elegantie. De kolomradiator zorgt voor behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een comfortabele . Vraag ook vrijblijvend prijzen aan! Neem het vermogen over in het filtermenu en vindt de juiste radiator voor uw ruimte.


In onze productlancering van maart zullen we een aantal interessante nieuwe modellen compacte radiatoren met een hoog vermogen in ons assortiment opnemen. De radiatoren hebben een extreem hoge warmteafgifte voor het oppervlak mvan de radiator. Deze radiatoren zijn ideaal wanneer u een . Speciale oppervlakte behandelingen en kleuren worden in eigen werkplaats gerealiseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts