maandag 19 januari 2015

Dagrijverlichting module

Met deze module kunt u kiezen voor het uitschakelen van de led verlichting of laten dimmen wanneer u het dimlicht aanzet! De grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Ze zorgen voor meer veiligheid en hebben een zeer laag energieverbruik.


Diverse dagrijverlichting accessoires zoals de LED dimmer en de weerstandkabel, om het verschil in wattage tussen de originele lamp en de LED lamp op te vangen. De controller wordt rechtstreeks op de plus en de min van de accu aangesloten.

JDMTOY LED daytime running light module box allows the LED lights that are connected to to turn on and off. Ik heb even een vraagje, ik ben van plan led dagrijverlichting te kopen, alleen nu zit ik te twijfelen welk DRL module ik erbij zal kopen. Je hebt er namelijk een met aan als je je auto start en uit als je je dimlicht inschakelt.


Andere is met dimfunctie, die dimt dus de dagrijverlichting als je dimlicht aangaat. Complete set DRL units om je auto te voorzien van moderne en veilige dagrijverlichting. Deze dagrijdlampen van het merk Carpoint zijn eenvoudig te . Dagrijlampen Carpoint LED.


Universele dagrijverlichting relais.

Bij het inschakelen van je dimlichten zal de dagrijverlichting uit gaan. Ook geschikt voor andere universeel gebruik. Bijlagen: relais handleiding. Meer informatie en interessante feiten over het thema dagrijverlichting vindt u op onze microsite.


Beste Forumleden, Sinds een half jaar heeft onze Ade koplampen van Dectane met led dagrijverlichting. Na een niet geheel vlekkoos verlopen installatie (LED verlichting bleef branden) hebben de koplam. Daarnaast kunt u gebruik maken van LED dimmers, zodat de dagrijverlichting automatisch dimt wanneer u het dimlicht aanzet. Naast de LED- module voor dimlicht bevatten de lampen ook ECE gecertificeerde dagrijverlichting ( DRL ). LED dagrijverlichting module De set wordt compleet geleverd met bevestigingsmateriaal en bekabeling.


Het ontwerp volgt de meest recente family look en geeft de auto een kenmerkende en moderne merkuitstraling. Eenvoudig te installeren, 1 straatlegaal. De voordelen zijn duidelijk!


DRL verlichting reeds verplicht door de wetgever. Wij maken geen geheim van onze inbouwhandleiding, want zo trots zijn we als we u kunnen laten zien hoe simpel het inbouwen van onze DUMAN TailGlow Module daadwerkelijk is! De module activeert de verlichting voorzijde zodra de sleutel in . Download nu, neem het door en beoordeel zelf!

Ps dagrijverlichting mag ook branden als je andere verlichting aan is. Voor de elcheapos koop een relais een draadzekering en sluit dit aan op de geschakelde plus van de autoradio veel beter plan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts