dinsdag 6 januari 2015

Nefit geiser f 2500 ven storing

Installatie-en gebruikersinstructie. Storingen en oplossingen. In geval van storing brandt het rode lampje op de resetknop.


Druk de resetknop kort in om het toestel op- nieuw op te laten . Reageer op deze vraag Misbruik melden. Doordat dit een gesloten toestel is, kan de geiser in een afgesloten ruimte (kast) worden geplaatst.

Zo kan er ruimte worden bespaard en kan de geiser aan het zicht worden . Indien het rookgasafvoersysteem wordt ontworpen op een hogere weerstand dan Pa zal de geiser in storing gaan t. Bij dit type geisers is de afvoer van verbrandingsgassen heel belangrijk voor de veilighei de beveiliging grijpt dus heel snel in. Is zowel de koud water EN de warm water van de wastafel kraan weinig? Hoeveel liter Koud water komt er per minuut uit de keuken kraan?


En hoeveel liter per minuut . Daardoor zijn ze extra degelijk en bieden ze nog meer comfort. De warmteproductie wordt perfect aangepast aan de warmwatervraag op verschillende tappunten.

Nefit ventilatorgeisers. Gesloten circuit voor rookgasafvoer en toevoer van verbrandingslucht. Leverbaar in uitvoeringen, elk voorzien van elektronische ontsteking.


De toestellen kunnen worden voorzien van een kranenset. De tapwater uitstroomtemperatuur is elektronisch geregeld. Op zoek naar een geiser voor snel warm water? Bij ons kun je kiezen voor een geiser van Bosch.


Zo ben je verzekerd van een geiser van topkwaliteit! Nu met gratis advies en offerte. En heb je service nodig of treed er storing op? De geiser verkoop ik met afvoerbehuizing.


Dat leidt ertoe dat die lokale partners minder vaak bij onze huurders langs hoeven om reparaties uit te voeren en storingen aan installaties te verhelpen. We krijgen regelmatig storingscode : Stagnatie in de luchttoever of de rookgasafvoer. Hij doet het af en toe, we willen graag. Deze klant werd geholpen door Loodgieter.


Betreft een omgebouwede op gasfles. Meer informatie over deze loodgieter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts