donderdag 29 januari 2015

Grand cafe middelburg

Het leukste restaurant van Middelburg ! Vergaderarrangementen inclusief lunch Partijen en recepties Catering High Tea Uw eigen verjaardag Al uw overige . Tot ziens bij Grand café Willem, het andere restaurant. Kinderen zijn van harte welkom. Pinnen is bij ons mogelijk!


Gevestigd aan de Markt in het historische centrum van Middelburg in een pand uit de 18e eeuw.

In de zomer is het aangenaam toeven op ons riante terras, uitkijkend over het . Grand Cafe Willem, Middelburg , Netherlands: Rated 4. Grand cafe Willem, Middelburg : Bekijk onpartijdige beoordelingen van Grand cafe Willem, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Een markt is een verkoopgelegenheid die op een plein of in een straat wordt georganiseerd en waar marktlieden op (huur)kramen of in (eigen) verkoopwagens waar aan de man proberen te brengen. Het woord markt is afgeleid van het Latijnse woord mercatus, hetgeen markt en handel betekent. Het grand - café is een heerlijke plek voor koffie, lunch, borrel en diner.


Bij mooi weer is het grote tuinterras de zonnigste plek van Middelburg. Er is volop speelgelegenheid voor kinderen. In de Kloveniersdoelen kunt u met kleine en grote groepen borrelen, lunchen en dineren.

In overleg met u maken wij uw receptie, feestje, . We hebben heerlijke belegde broodjes en frissel salades. En er is elke dag versgemaakte soep. Kom jij serveren en leren hoe je de gasten een fijn bezoek kunt bezorgen?


Elke dag leer iets nieuws. Dat gaat stap voor stap. Porthos presenteert de woonservice in Middelburg : SVRZ ´t Gasthuis, Noordpoortplein 2. GRAND - CAFÉ ´T GASTHUIS. Het Grand - café van ´t Gasthuis´Bij Ons´in het centrum van Middelburg is geopend van 11. Het insolventienummer van deze zaak is F. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.


In ons warm, comfortabel en sfeervol ingericht grand café serveren wij vele regionale gerechten met verse vis uit de Zeeuwse wateren als heerlijke hoofdmoot. Bij Brooklyn Downtown, met restaurant en riant terras, kunt u heerlijk tot rust komen tijdens een dagje winkelen. Met een kopje koffie, een eenvoudig 12- uurtje of uitgebreide lunch.


Avonds kunt u terecht om te genieten van de verrassende gerechten van de dinerkaart. Op de eerste verdieping bevindt zich Brooklyn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts