donderdag 29 januari 2015

Ducktrail groene hart

Eendenrally door het Groene Hart. Tussen Utrecht en Den Haag rijd u een 2CV Rally met uw bedrijf! Boek Ducktrail voor een bedrijfsuitje of familieuitje.


Bedrijfsuitje in het Groene Hart ? Autorally als avondprogramma in het Groene Hart.

Eendjestour bij Utrecht en Zoetermeer in het hart van Nederland. Hersenstichting beleeft zeer geslaagd bedrijfsuitje met Ducktrail door het Groene Hart. Annet van der Vaart schrijft in haar beoordeling over een topdag met prima combinatie van natuur, cultuur, gezelligheid en ontspanning. U maakt een korte video of foto voor een groen scherm.


Achteraf wordt hier een leuke scene omheen gebouwd. Green Screen is zowel in de Zaanstreek, het Groene Hart , de Betuwe als op. Lees meer over Groene Hart.

Konvooirit met ontspannen karakter. Heerlijk rijden door een mooie omgeving. De tourleader begeleidt uw eendenrally langs de leukste plaatsen van het Groene Hart of de Zaanstreek. Ideaal als familie-uitje.


Met de Mobiele Eendheid komen we naar u toe! Zaanstreek, Groene Hart of vanaf uw eigen locatie. Het leukste bedrijfsuitje! Op uw verzoek realiseren we graag een programma op maat: de Mobiele Eendheid.


Gezelschappen van tot 4zijn welkom bij Ducktrail. Kom ook in de eventbranche werken! Versterk ons team en lees . Ducktrail organizes Duckrally's with Citroen 2CV's and Burtons.


Vaste locaties zijn de Zaanstreek, de Betuwe en het Groene Hart. Fixed starting locations are the Zaanstreek (Amsterdam region) and the Groene Hart (The Hague and Utrecht region). Ze hebben vaste locaties in de Zaanstreek, de Betuwe en, let op, het Groene Hart. Ze organiseren werkelijk van alles: .

Genieten van een fraai uitzicht. Onderweg speur je naar antwoorden op vragen die je meekrijgt, stop je eens om van het fraaie uitzicht te genieten of trapt het voetje net een tikje .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts