vrijdag 23 januari 2015

Vsh buitenkraan lekt

Hoi, we hebben buiten een vorstbeveiligde kraan van VSH , maar die lekt als hij openstaat, we willen er een timer opzetten, dus hij moet wel goed zijn. Hij lekt tussen het gedeelte door waar hij ook het water afvoert als hij dichtgedraaid wordt. Een nieuwe kraan is nogal prijzig namelijk.


Ik heb een vorstvrije buitenkraan van Sphinx aan de muur hangen. Type klus: Kraan plaatsen, vervangen of repareren. Materiaal verzorgd door: De vakman.

Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . We hebben een ruim assortiment van vele merken. Dan heeft u een VSH Polaris, deze heeft een verlengde draaispindel met de zitting (rubber afdichting) in het verwarmde gedeelte van de woning. Waarschijnlijk moet het rubbertje vervangen worden. De grootste fout die gebruikers met dit type kraan maken is dat ze de knop te strak dicht draaien.


Aan het uiteinde van deze spindel bevindt zich een messing zitting met hierop een rubberen kraanschijfje. Wanneer dit rubbertje is platgedrukt zal de kraan gaan lekken en is het vervangen van dit rubbertje noodzakelijk. Draai de kraan in het vervolg niet te hard dicht om opnieuw platdrukken te voorkomen.


Kies een relevante groep en verfijn uw resultaat met behulp van de uitgebreide filters aan de linkerkant.

U kunt ook producten in de lijst aanvinken en deze onderling vergelijken. Gericht zoeken op naam, nummer of eigenschap gaat ook uitstekend via de zoekfunctie bovenaan de pagina. Heeft u advies nodig bij het vinden . Een kraan repareren is minder moeilijk dan het lijkt.


Op het eerste gezicht ziet een kraan er complex uit, maar aan de hand van onderstaande tips, zult u lezen dat ook u de kraan kunt repareren en zo geld kunt besparen. Wanneer een kraan blijft lekken gaat er veel water verloren. U zult wel denken, die paar druppels, maar . Wordt met knop en sleutel geleverd. Kwalitatief hoogwaardige vorstvrije buitenkraan. De VSH vorstbestendige gevelkraancombinaties bieden de mogelijkheid om op snelle wijze een watertappunt aan de buitenmuur van nieuwe en bestaande woningen en gebouwen te installeren.


Leverbaar met een inbouwmaat variërend van 1mm tot 4mm;. VSH Aqua-Secure vorstvrije gevelkraan. Het los- of aandraaien van de schroef midden in de kraan helpt af en toe. Vandaag een hoge drukreiniger aangesloten waarbij er.


Alle informatie over Wasmachinekraan. Wasmachine kraan lekt , beluchter lekt , vervangen, repareren of monteren, met of zonder keerklep. DimitriM wrote: Beschrijving in offerte: Vorstbestendige kraan VSH met inerne balg die ruimte vrijmaakt voor het water dat uitzet bij bevriezen. Op de websiten van VSH vind ik enkel de Polaris (klassieke vorstvrije kraan ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts