woensdag 28 januari 2015

Pelletkorf mand

Is voorzien van een systeem om voldoende. Wanneer u deze vult met pellets kan U deze op een propere en veilige manier een 4-tal uur laten branden. U kunt houtpellets ook in uw haard of houtkachel branden.


Met behulp van deze pelletkorf kunt u op een eenvoudige wijze de voordelen van het stoken op houtpellets ondervinden. U vult de pelletkorf met tot kg houtpellets.

Ontsteken doet u op eenvoudige wijze met een aanmaakblokje en wat lampolie. Om de levensduur van de korf te verlengen en het rendement van de korf te verbeteren hebben wij een extra brandrooster toegevoegd aan de pelletkorf. Het brandrooster wordt op de bodem van de korf geplaatst. Hierdoor is de beluchting in de korf aanzienlijk beter dan voorheen en branden de pellets . Wij zijn op zoek naar importeurs!


We are looking for importers! Deze robuuste pellethouder bestaat uit een rechthoekige korf met een stevig handvat. In de korf passen circa liter houtpellets.

Pellets bestaan uit gemalen houtvezels en houtzaagsel dat. Beste Pascale Normaal gezien kan dit in iedere cassette gezet worden. Afbeelding Video van een . De pelletmand heeft een lengte van centimeter, is centimeter breed en heeft een hoogte van centimeter zodat deze mand zonder veel problemen in de meeste houtkachels of openhaarden kan geplaatst worden. Het speciale binnencompartiment dat zorgt voor de juiste luchtverplaatsing is steeds bijgeleverd. Op zoek naar een systeem om uw houtkachel om te vormen naar een pelletkachel?


Dan is de Tulikukko zeker iets voor u! De Green Forest ECObasket Outdoor is een pelletkorf die wordt ontwikkeld voor buiten gebruik. De mand wordt gemaakt van roestbestendige materialen voor jarenlang . PLOSPAN Houtpellets per zak kg kopen bij HORNBACH. Marleen Magelinckx Dag Ronny, heb jij deze mand aan gekocht en wil je dan je ervaring delen a. Met Een PelletMand - PelletBasket Kan Je Een Optimale En Efficiënte.


Deze Kg zware PelletBasket is gemaakt uit hittebestendig geperforeerd staal van 3mm dik met aan de binnenkant speciale gebogen compartimenten om een goede luchtstroom te verzekeren. Gerelateerde zoekopdrachten : pellet openhaard. Pelletkorf - mand , stook pellets in bestaande kachel. Vlaams-Brabant, Budingen, dagen .

Snelle levering met Gratis verzending! De Houtkachels en CV-Houtkachels. Pellets: Gebruik Din pellets, controleer of uw openhaard open is, gebruik geen benzine of andere vloeistoffen maar gebruik aanmaak blokjes, Vul de 1e keer de mand voor de helft zodat u zelf kunt kijken hoeveel pellets u per keer in de mand stopt.


Briketten: Plaats briket . Pelletkachel Axel CS Thermos met speksteen 85kw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts