vrijdag 30 januari 2015

Duracraft luchtontvochtiger gebruiksaanwijzing

Lees eerst de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u de luchtontvochtiger in gebruik neemt. Belangrijke veiligheidsbepalingen. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Waardeer dit antwoord (5)Misbruik melden. Telkens als het toestel volledig wordt uitgeschakeld en .

Dansk, Deutsch, English, Espanôl, Français, Italiano, Nederlands,. Instrucciones de manejo. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Luchtontvochtiger is nu bijna een jaar oud en onttrekt minder vocht uit de lucht terwijl het wel vochtig aanvoelt maar slaat ook niet af.


Heeft iemand een idee waar dit mogelijk aan kan liggen ? Heb filter schoongemaakt en heb gecontroleerd of dat het palletje van het waterbakje niet vastzit. Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding DURACRAFT DD-TEC10E. De luchtontvochtiger werkt optimaal bij een kamertemperatuur van 13°C tot 35°C. Een optimale ontvochtigingsprestatie is alleen bij hogere temperaturen (vanaf °C) . Leeg de watertank (15) zoals beschreven onder Water. Spoel de watertank (15) zorgvuldig met lauwwarm water uit.


Reinig de buitenkant van de watertank (15) met een. Neem de luchtontvochtiger weer in gebruik zoals. Duracraft DD-TEC10NE Manual Online: Nederlands.


BELANGRIJKE VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN Lees voor ingebruikname van de luchtontvochtiger alle instructies door. Gebruik de luchtontvochtiger niet zonder toezicht in de buurt van kinderen. Plaats de luchtontvochtiger op een effen, stabiel, waterongevoelig oppervlak. Bewaar deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig!


Hartelijk dank voor de aankoop van dit product. Paar weken gebruikt voor een vochtige kelder. Ik krijg Pmelding en de ontvochtiger DURACRAFT. Zo goed als nieuw Ophalen.

Download: Gebruiksaanwijzing Nederlands. Levertijd : Op werkdagen. Vergelijk en koop hier uw Luchtontvochtiger. Advies en snelle en gratis levering van uw Luchtontvochtiger. De Qlima D5is een stille luchtontvochtiger voor iedereen die last heeft van vochtproblemen in huis.


Ik verkoop mijn luchtontvochtiger omdat ik hem bijna nooit gebruik. Hij verkeert in nieuwconditie. De doos heb ik nog, de Gebruiksaanwijzing daar ben ik de originele van kwijt maar heb kopie via internet. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.


Voor verzending vraag ik 5€ . Verbruik: 1kg = liter (scroll naar beneden voor gebruiksaanwijzing ). Vervolgstap: na reinigen kan het zeil van een. Inclusief uitgebreide gebruiksaanwijzing. Feuchtigkeit im Auto – mein .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts