vrijdag 23 januari 2015

Vacature automonteur friesland

Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Vacatures Bbl automonteur in Friesland. Werk vinden: Bbl automonteur - is makkelijk! Beste werkgevers in Friesland.


Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van onderhoudsbeurten, kleine reparaties en wanneer mogelijk diagnoses en APK-keuring klaar maken.

De beste jobadvertenties in Trovit. Bekijk alle vacatures en sollicteer. Vind automonteur gezocht op Marktplaats. Heb jij meer dan jaar ervaring als eerste autotechnicus en ben jij APK Keurmeester, dan vind je bij ons de best passende baan.


Voor iedereen een voordeel. LEEUWARDEN automotive vacatures in de autobranche. FUNCTIE OMSCHRIJVING Ben jij de gemotiveerde technicus die graag dat stapje meer voor de klant doet?

Staat er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar denk je wel dat je van meerwaarde bent voor ABD? Tot slot kun je ook nog bij een autodealer komen te werken die gespecialiseerd . Reageer op deze vacature. Je gaat werken bij een bedrijf , dat goed bekend staat in de regio.


Het bedrijf is gevestigd op een bedrijventerrein even buiten de stad. Kom jij werken bij Volkswagen? Alle actuele vacatures van de Volkswagen dealers in de automotive. Als jij toe bent aan de volgende stap in je carrière als automonteur hebben wij de ideale werkgever voor je. In deze functie werk je samen met een.


Locatie: Leeuwarden, Dokkum. Als automonteur werk je zelfstandig. Ben je op zoek naar automotive vacatures of een vacature automonteur ? Bij FlexFitters vinden we de werkplek die écht bij jou past!


Automonteur - Friesland. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn divers, zo doe je alle voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan de persoonswagens en los je zelfstandig storingen op. Je werkt met modern apparatuur en zorgt ervoor dat iedere .

ROC met meer dan 2mbo-opleidingen in Friesland met vestigingen in Leeuwarden en Heerenveen. Hierdoor hebben wij groeiend aantal vacatures die in eerste instantie voor een tijdelijke periode, op projectbasis of op interimbasis zijn. Tijdelijk is in deze een ruim begrip. Het kan een tijdelijke vacature voor een week zijn in verband met bijvoorbeeld drukte of ziekte van een medewerker. Maar vaak zijn de opdrachten voor . Verpakkingsoperator Als operator bij FrieslandCampina ben jij initiatiefrijk, communicatief vaardig, kwaliteitsbewust en wil jij een bijdrage leveren aan de dagelijkse voorziening.


Dan is onderstaande vacature beslist iets voor jou! Wat wordt er van je gevraagd ? Groningen, Friesland en Drenthe).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts