donderdag 19 november 2015

Atag q solar ervaringen

Voor verwarmingsondersteuning heb ik het advies gevolgd (en de ervaringen van andere Qsolar -bezitters (dank dank Eric v. W. en Rob V.) en gekozen voor collectoren. Qsolar HR-ketel liggen, dit is puur de HR-Ketel. Voor de teruggeveerde stroom krijg je niet veel terug dus je kan het beter maar goed gebruiken. Wie heeft hier ervaring mee ? Ervaringen gezocht ombouw Itho Ecofan naar CO2.


CV-houtkachel op Atag Q - solar leegloopsystem.

Ik ken een paar personen met een Atag QSolar , bij hen is . Ik zit met een verouderde verwarmingsituatie die hoognodig vervangen moet worden. Ik weet dat de Atag Q - solar het kan . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Die qsolar vlakke platen zijn niet echt goedkoop, voor ongeveer dezelfde prijs heb je vacuumbuizen.


Waterontharders, wat zijn jullie ervaringen ? Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.

Q - Solar , de hybride CV-ketel. ATAG heeft een zonne-energiesysteem waarbij de zonneboiler is opgenomen in de CVketel. Dit hybride systeem gebruikt primair zonne-energie voor warm water én voor de verwarmingsinstallatie.


Secundair wordt pas overgeschakeld op gas voor naverwarming wanneer dit echt nodig is. Elke dag staat ze ons kosteloos ter beschikking:energie direct van de zon. De technische ontwikkeling maakt het mogelijk om op een efficiënte en verantwoorde wijze de zon binnen ons bereik te halen. Ik had gisteren voor het eerst wat gevraagd hier.


Schijnbaar is die vraag naar meer mensen gegegaan. Heb jij ervaring met ATAG ? Deze ontwikkelingen vinden vooral in Duitsland plaats. Atag heeft een toestel ( Q - solar ) ontwikkeld waarbij zonneboiler, warmwatertoestel en cv- ketel volledig . Installatievoorschrift A. Solar is een antwoord op de trend naar veranderend energiegebruik in huis.


Het apparaat mag niet worden gebruikt door kinderen of personen met vermin- derde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of gebrek aan ervaring en kennis, tenzij onder toezicht of indien zij instructies daarvoor hebben gekre- gen. Er moet op toegezien worden dat kinderen niet met het . Nu wil ik graag weten of iemand ervaring heeft met het interfacen aan de Solar - Q. Ik heb al wel op het forum gevonden dat iemand een andere ketel van Atag had geinterfaced. Maar ik wil graag weten of dat met .

De installatie van de slimme thermostaat vindt gelijktijdig plaats bij de montage van de nieuwe cv-ketel en duurt ongeveer één uur. Download hier de handleiding van de ATAG One. Hallo, wie heeft er ervaring met de Vaillant VSC2ecocompact (incl 100l boiler) ? We twijfelen tussen de vaillant ecocompact, atag q cc beiden een voorraadvat van 1liter, alleen de prijs scheelt flink! Ik lees geen slechte dingen over deze vaillant ketel.


Het systeem zet zonne-energie om in warmte en warm water en reageren niet alleen op directe zonnestraling maar ook op licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts