maandag 9 november 2015

Pelletkorf houtkachel

U kunt houtpellets ook in uw haard of houtkachel branden. Met behulp van deze pelletkorf kunt u op een eenvoudige wijze de voordelen van het stoken op houtpellets ondervinden. U vult de pelletkorf met tot kg houtpellets. Met deze mooie gietijzeren pelletkorf kunt u nu pellets gebruiken in uw houtkachel en openhaard.


Mooie gietijzeren pelletkorf voor uw openhaard of houtkachel. Ook te gebruiken als vuurkorf.

Maak van uw houtkachel of openhaard een pelletkachel. De voordelen van pellets, goedkoop en zuiver stoken. Geschikt voor te plaatsen in houtkachel , openhaard en tuinhaard. Zware korf van onverwoestbaar staal. Doordat de korf is gemaakt uit een zeer sterk staal is deze praktisch onverwoestbaar.


Maar natuurlijk kun je deze ook gerust plaatsen op een tuintafel buiten. Plaats er dan wel altijd een steen onder. Ik heb al meermaals gelezen dat je ook een zogenaamde pelletkorf kan gebruiken in je houtkachel.

Heeft iemand hier ervaring mee? Op Speurders vind je pelletkorf Houtkachel Slochteren. Door deze pelletkorf in je houtkachel te plaatsen, zorg je ervoor dat ook jij kunt genieten van van de voordelen van houtpellets. Wij zijn op zoek naar importeurs! We are looking for importers!


Niet kopen, weggegooid geld. Vervangstukken niet te krijgen. Ik heb een paar maanden terug een pelletbasket gekocht in Zolder , bij WWW. Ik heb deze basket geplaatst in een houtkachel (gietijzer) , waarvan de voordeur volledig kan opengezet worden en kan branden als een openhaard . Houtpellets in uw haard of houtkachel gebruiken? Met deze gietijzeren Pelletkorf kunt u nu pellets gebruiken in uw houtkachel en openhaard.


Ontsteken gaat eenvoudig met een aanmaakblokje. De sierlijke vormgeving van de pelletkorf is een aanwinst voor uw haarde winterdagen worden zo wel erg gezellig. Naast de decoratieve aanblik hebben de sierlijke uitsparingen ook een functie , namelijk zuurstof aanvoer. Het lijkt zo eenvoudig, hout in de kachel en aansteken. Het is ons geleerd door een grote stapel hout met kranten in de kachel te doen.


Deze methode is niet meer van deze tijd.

Hiermee verstookt u onnodig veel hout en de houtkachel geeft vieze rook via de schoorsteen. Beter is de nieuwe methode voor het aansteken van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts