dinsdag 24 november 2015

Stelrad novello aansluitschema

Choose from languages. Welcome to Stelrad radiators. Beautiful radiators for modern living. Afgifte overzicht in Watt volgens EN442. Het kernassortiment is onder voorbehoud van wijzigingen.


ACCOR niet-omkaste paneelradiator.

De Stelrad Accord radiator is een paneelradiator die bestaat uit koudgewalst kwaliteitsstaal. Alle radiatoren zijn ontvet, gefosfateer kataforetisch . BESPAAR OP UW ENERGIEFACTUUR. Daling van de energiefactuur. Een daling van het energieverlies door een verminderde straling van de achterplaat.


Vooringesteld thermostatisch ventiel bespaart. Gecontroleerde kwaliteitsverklaring door . Le radiateur Stelrad Accord est un radiateur panneau en acier de haute qualité obtenu par laminage à froid. De ECO radiator van Stelrad doet de energiefactuur met maar liefst 1procent dalen.

Links en rechts monteerbaar ventiel, snelle aansluiting, behoud van comfort gevoel bij lagere-temperatuursystemen, geschikt voor hernieuwbare energie. Redenen genoeg om te kiezen voor warmte die groen kleurt. HOGERE GEMIDDELDE OPPERVLAKTE.


Mooie A-kwaliteit paneelradiator voorzien van elegant bovenrooster en zijpanelen welke naadloos op elkaar aansluiten welke een mooie toevoeging is voor uw living, keuken of slaapkamer. De onderscheidende warmtetechniek van de Stelrad novello eco bespaart op uw energieverbruik Het verschil dat de Stelrad ECO . Top meest gemaakte fouten bij het aansluiten van een radiator. Regelmatig krijgen we de vraag hoe het kan dat een of meerdere radiatoren na installatie niet of onvoldoende verwarmd worden. Zonder dat je je meteen aangevallen moet voelen, komt dit toch over het algemeen doordat de radiatoren . Op zoek naar een Stelrad Vertex Plan radiator? Bij CVtotaal ben je aan het juiste adres!


Vandaag besteld = morgen in huis. We kunnen er niet meer naast kijken: het klimaat kreunt onder ons energieverbruik. Met zijn allen zoeken we naar manieren om slimmer met energie om te springen. Met een perfecte energiebalans verbruikt een modern huis immers minder dan een tiende van wat jaar geleden mogelijk was.


Binnenkort ga ik een extra radiator aansluiten. Deze is reeds gekocht, het is een stelrad novello m(middenaansluiting) De aansluiting op de radiator is. De Novello radiator is volledig aangekleed met zijpanelen en een sierrooster die beide naadloos aansluiten op de radiator.


Deze afwerking draagt bij tot een mooie inkleding van uw leefruimte.

Bovendien is deze radiator standaard uitgerust met een regelbaar, vooringesteld thermostatisch ventiel dat de watertoevoer regelt . STELRAD NOVELLO ECO RADIATOR? WARMTE DIE GROEN KLEURT. Hogere stralingswarmte tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts