woensdag 18 november 2015

Hg voor tuintegels

HG terrastegel reiniger is een sterk geconcentreerde reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van vuile, grauwe grindtegels en betontegels. Maak vooraf de tegels goed nat, vergeet vooral de voegen niet en veeg de plassen weg. HG terrastegel vernieuwer verwijdert eenvoudig atmosferische vervuilingen op grindtegels en terrastegels. Deze tegels worden weer als nieuw door dit krachtige en zelfreinigende product. Het product hoeft alleen aangebracht te worden en doet dan zijn werk volledig vanzelf.


Na het aanbrengen is de algengroei binnen uur verdwenen.

De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een . Om een gemiddeld terras te verniewen heb je dus een behoorlijk aantal flessen nodig. Kortom je kunt beter zeepsop uit de wasmachine opvangen en daar wat hypochloriet aan toevoegen en dan met een grote blok kwast de tegels in smeren. Resultaat verbluffend en maar een fraktie van de kosten, die je aan HG kwijt . De winter heeft het terras en de oprit geen goed gedaan.


HG groene aanslagreiniger is het enige product wat op mijn tuintegels de aanslag heeft weg gekregen. Al die goedkope alternatieven, azijn enz. Twee veel gekochte effectieve producten zijn: HG Aanslagreiniger – moet het liefst op een dag worden aangebracht wanneer er dagen geen regen wordt verwacht.


De HG reiniger trekt in de tegels , verwijdert de aanslag en brengt een laagje aan waardoor de tegels beschermd zijn voor een langere tijd.

Vooral in deze periode spelen verschillende merken en tuincentra er handig op in. Veel van de groenmakende . Je moet je tegels schoonmaken om je sierbestrating mooi te houden. Tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen is zo gedaan. Zoals groene aanslag weg van HG , die je bij bouwmarkten, tuincentra en zelfs bij de drogist kunt kopen. Een goedkoop alternatief is de groene aanslag reiniger van de Action, welke ook prima werkt voor het schoonmaken van tuintegels of schoonmaken met natuurazijn.


Je tuinmeubelen of terrastegels reinigen doe je met HG reiniging middel. Bekijk en vergelijk hier je tuinmeubelen en terrastegels reiniging. Uw terras en oprit zijn dan niet alleen blinkend schoon, maar ook maandenlang vrij van groene aanslag. HG tegel impregnerende beschermer is een speciale basisbehandeling voor ( nieuwe) ongeglazuurde tegels of plavuizen. Dit unieke product stopt de zuigende werking en voorkomt zo het intrekken van vuil en (vet)vlekken, zonder het oorspronkelijke karakter van de tegel aan te tasten of de vloer af te sluiten.


Makkelijk groene aanslag verwijderen met HG producten. Voor terras reinigen, tuintegels schoonmaken en houten tuinmeubelen. Check onze schoonmaakmiddelen. Schimmel en algen vooraf niet verwijderen.


De kindveilige dop van de fles draaien en vervangen door de vernevelaar. De nippel op de voorzijde van de vernevelaar naar rechts draaien ( open stand). Bij hardnekkige vervuiling na 30 .

Dank voor alle reacties. Heb uiteindelijk gebruikgemaakt van HG voor tuintegels. Moest het middel mengen met water en vervolgens over de tegels sproeien. Het groen verdween als sneeuw voor de zon!


Moet het nu echter weer doen. Prijs met korting: € 10. Voor het verwijderen van ( oude) was-, polish- en andere beschermfilms op vloertegels en alle soorten natuursteen.


Dit hebben we ,doordat we ook matte vloer hebben, twee tot drie keer herhaald en het klopt dat als je niet goed spoeld je witte vlekken krijgt. Wij hebben steeds het spoelwater opgezogen met de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts