dinsdag 10 november 2015

Superlux e205 usb

Switchable Polar Pattern, No. Hz, Sound pressure level (SPL): dB,. It is USB compatible with Mac, Windows, and most DAW software programs, including GarageBand. Unboxing microfon studio USB. Superlux E2Review)SimetrixOfficial.


Descubra a melhor forma de comprar online.

O seu estilo é você, escolha a sua tendência. All credits go to their respective owners. Ovladač hlasitosti a výstup pro sluchátka. Balení obsahuje držák na stojan a USB kabel.


Na přední straně také najdete ovladač hlasitosti, z druhé strany pak výstup pro sluchátka. Umožňuje tak monitoring napřímo a bez zpoždění. Olcsó E 2U Mikrofonok árak, akciók.


Zobacz inne Mikrofony, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Microfonul este unul de tip condenser supercardioid si este livrat cu o husa neagra de transport si protectie si stativ de birou.

MIKROFON- SUPERLUX kondenzátorový,zpěvový, USB. E2má superkardioidní směrovou charakteristiku, díky čemuž je odolnější vůči zpětné vazbě. Nem szeretnék még egyenlőre sokat költeni rá. USB -s, aminek gondolom saját erősítője van, illetve XLR csatis, amihez meg komolyabb hangkártya kellene, amiben táp is van a mikrofonnak. USB -s megoldás hangminőségben jelent annyi . You do not have the required permissions to view the files . Se svou superkardioidní charakteristikou nahrává vše, co se děje ve frekvenčním pásmu.


Do zastosowań domowych, studyjnych, nagłośnienia. Micro à condensateur large membrane USB disponible chez RockMa avec livraison. Rode NT1-A Complete Vocal Recording. Szállítási idő: munkanap.


Hz frekvenciaátvitel, 2Ohm impedancia, 135. Ideálne sa hodí do domáce štúdio a nahrávanie Vokálová ai hudobných nástrojov. Jeho smerová charakteristika je superkardioidnou.


USB mikrofon, kardioid iránykarakterisztika, - 18. Výhodou tohto mikrofónu je, že sa Vďaka USB rozhraním chová Ako zvuková . Standard USB jest kompatybilny z . Możliwość bezpośredniego podłączenia i nagrywania do komputera za pomocą USB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts