dinsdag 24 november 2015

Philips waterkoker hd4646 lekt

Vooral omdat het een van de weinige waterkokers is die niet een plastic uiterlijk heeft. Na een paar jaar gaat deze echter lekken. Het is een veel voorkomend probleem. Mooie waterkoker met een ruime inhoud en een mooie vormgeving.


We hebben de waterkoker nu precies jaar en dagen in bezit en hij lekt nu aan de onderzijde, het water sijpelt er gewoon uit en we ontkalken toch volgens de voorschriften. Dit is de tweede koker van Philips die is gaan lekken.

Hierbij wil ik een klacht melden over Philips : Hallo, ik heb deze waterkoker gekocht en tot zeer grote tevredenheid gebruikt, echter na verloop van tijd begon deze iets te lekken. Een paar jaar geleden ook maar toen kon ik via een handige tip op internet van medegebruik. Beste meneer, allereerst bedankt voor uw review van de waterkoker. Vervelend om te horen dat deze lekt , ons team komt graag met u in contact om hier nogmaals naar te kijken.


Met vriendelijke groet,. De voorgaande zijn gaan lekken nadat garantie was verlopen. Kein Brot, das ist hart. Vond je dit een nuttige review?


Enige tijd geleden ontdekte ik dat hij behoorlijk lekte.

De waterkoker was een cadeau, du. Gaat soms niet aan, of gaat dan weer spontaan. De voorgaande zijn gaan lekken nadat garantie was verlopen. Expert reviews De Philips HD46is een prima waterkoker voor een prima prijs. Is na een jaar of wat gaan lekken als een zeef.


De droogkookbeveiliging voorkomt dat je de waterkoker gebruikt met te weinig water, waardoor deze beschadigd zou kunnen raken. Na jaar is onze waterkoker ook iets gaan lekken ondanks regelmatig ontkalken. Wij hadden deze waterkoker , maar die is gaan lekken na het ontkalken. RegisteredUser - Henriekje. Zeer tevreden over het apparaat.


JUG KETTLE COMPACT CORDL. Deze mesunit met afdichtring is een onmisbaar onderdeel van uw Philips - blender. U kunt er fruit, groenten. Categorieën: Keuken waterkokers.


De afdichtring voorkomt dat de kan gaat lekken. Braun WK 6Impression op Ciao. Jouw mening en ervaringen zijn belangrijk. Er ontstaan grote plassen water als het in de houder staat. Maar via de onderzijde lekt hij ook .

Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Coolblue: alles voor een glimlach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts