woensdag 11 november 2015

Baambrugge open toernooi 2017

Wij hebben een heel mooi parkeerterrein achter ons park. We vragen dan ook om niet in de wijk te parkeren. Met onze drie all weather banen zijn we de kleinste en gezelligste tennisvereniging in de regio!


Alle informatie over onze club vind je hier. Rode- en oranjeballentoernooi , juni.

CKS single en dubbel junioren, en juni. Familietoernooi , september (reservedatum september) . Kees Maasdam, lid van verdienste van onze vereniging. Hij is jaar geworden. Kees was een van de oudste leden van onze vereniging, qua leeftij maar ook in jaren lidmaatschap.


Ondanks dat zijn lichaam niet altijd meewerkte was hij een trouw bezoeker van . Open toernooi LTC Loenen aan de Vecht.

Van zaterdag tot en met zondag juli wordt in Loenen aan de Vecht een gezellig en competitief open zomertoernooi gespeeld. Nog even extra fit en tennisplezier voor de zomervakantie. Daarbij staat LTC Loenen aan de Vecht . Park, Wedstrijdleiding, Bondsgedelegeerde.


Daar zijn wij trots op, want wij zijn de hoofdsponsor. Baambrugge Pr Willem-Alexanderstr. Voor meer informatie en een . Een geslaagd 1e experiment. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Pr Willem-Alexanderstr 1. Toernooi inschrijfadres.


Dit gaat gebeuren jawel bij de. Jaarlijkse Klaverjas- en bridgedrive IJsclub SIS. Wilnis Open Tennistoernooi. De zaal is vanaf uur open. De ALV start om 15:uur.

Beste Vechtlust vrienden,. Ik zoek een invaller voor vrijdagavond september. Het gaat om damesdubbel, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts