dinsdag 10 november 2015

Atag wize zelflerend instellen

Deze informatie is uitsluitend voor de installateur die de klokthermostaat monteert en voorziet van de basisinstellingen die voor de installatie noodzakelijk of wenselijk zijn. Voor montageinstructies, gebruikersinformatie en technische specificaties: zie de . Comfort- en Economystand. Meer informatie hierover kunt u vinden in hoofdstuk 5. De WiZe klokthermostaat communiceert met de aangesloten.


CV-ketel via de ATAG Z-bus (OpenTherm), een universele communicatietaal voor CV-ketels.

Via een twee- aderige kabel. Er zijn een 4-tal mogelijkheden m. Instellen is niet eenvoudig, koste me een avond studie, maar met de zelflerende functie aangezet een hele stille opwarming in de ochtend. Reageer op deze vraag Misbruik melden. In de handleiding van de thermostaat word beschreven dat de inleer periode ongeveer een week duurt helaas verneem ik hier dus weinig van zelfs na weken nog. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Atag ketel werkt niet optimaal i. Een luxe, programmeerbare, klokthermostaat met overzichtelijk display.

Via het grote display kan eenvoudig instellingen worden afgelezen. De WiZe is voorzien van een modulerend communicatieprotocol waardoor de CV-ketel . ATAG Verwarming is niet. ATAG WiZe : Hoe kan ik de zelflerende functie instellen ? Deze regeling neemt een groot deel van de handmatige instellingen over, waardoor het in bedrijf . Bedien de slimme thermostaat via wifi met de app en ontdek de voordelen van dé draadloze e-thermostaat voor uw CV. Je kan de warmwater temp instellen , maar je ziet inderdaad niet of de ketel aan verwarmen is voor warm water. Modulerende klokthermostaat.


Bedrijfsindicatie en storingsmelding via beeldscherm. Uit te breiden tot weersafhankelijkeregelaar,. Geschikt voor ATAG Z- ready CV-ketels. Deze thermostaat wordt middels koerier verstuurd. Levertijd zodoende 2-3 . Dit installatievoorschrift is bedoeld voor erkende installateurs die de ATAG ketels instal- leren en in gebruik stellen.


Voor gebruikers van de ATAG E is een aparte gebruikshandleiding bij de ketel geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts