donderdag 19 november 2015

Vloerverwarming verdeler 3 groeps met pomp

Thermrad complete vloerverwarming verdeler - groeps ten behoeve van verdeling vloerverwarming buizen. CVkoopjes biedt hierin type verdelers welke standaard zijn uitgerust met een energiezuinige A-label pomp. Daarnaast zijn onze vloerverwarmingsverdelers.


Inclusief energiezuinige Pomp (Wilo), maximaal . Vloerverwarming verdelers bestelt u heel eenvoudig online in de webshop van Warmteservice.

MAGNUM Premium vloerverwarmingsverdeler RVS met Open LT Flowmeters, thermostatische groepsafsluiters M30. Koop of Verkoop vloerverwarming verdeler op Marktplaats. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Wij verkopen soorten vloerverwarming verdelers.


Deze vloerverwarmingsverdeler is uitgevoerd met een grundfoss alphapomp die een energie A label heeft. Een pompschakelaar is niet nodig.

Verder is hij voorzien van thermostatisch regelelement, maximaal beveiliging, thermometers voor vloeraanvoer- en vloerretourwater, voorinstelbare thermostaat groepsafsluiter , . Thermrad messing vloerverwarming verdeler groepen zonder pomp. Deze LOW ENERGIE verdelers zijn uitgevoerd met de WILO YONOS pomp , een Low Energy pomp met een A-label qua energy verbruik. Mooi besparen op stroom ! Verdelers dienen volgens de nieuwe EU regels per januari . Dit is een voorraadartikel in ons centraal magazijn en vestigingen. Instelbare, M3 groepsafsluiter. Montage handleiding SLIM verdeler - Wilo Yonos A label pomp.


Geschikt voor hoge‐ temperatuursystemen: 90°C aanvoer. C retour (primair) en voor lage ‐temperatuur verwarmingsbron, zoals bijvoorbeeld CV‐ketels met lage aanvoerwa‐. Per groep voorzien van instelbare en afleesbare flowmeters. Therminon VD standaard verdeler - groeps A label pomp. Met vul-aftap kraan en ontluchter.


Deze oerdegelijke stalen verdeler is vervaardigd uit mm dik kokermateriaal en is prachtig afgewerkt met een sterke witte poedercoating. Met deze zéér stille pomp bespaart u maar liefst op uw energiekosten .

Standaard voorzien van x 2mm koppelingen. Ook leverbaar met 1 of 20mm. De open RVS verdeler bestaat uit losse componenten die door middel van ophangbeugels aan de wand gemonteerd worden. Dit type verdeler kan geschikt . De composiet verdeler met pompgroep wordt gebruikt om het medium in installaties voor vloerverwarming en –koeling te verdelen.


Deze serie verdelers is gemaakt van een speciaal composiet voor het gebruik in installaties met lage temperaturen. Statische of dynamische inregeling. Deze pomp is hydraulisch neutraal en zal daardoor geen (negatieve) invloed hebben op de pomp van . Robot LT unit zonder pomp. De verdelers kunnen in . De compacte Lage Temperatuur (LT) verdeelunit is vervaardigd uit Europees-geproduceerde kokerprofielen met een dikte van mm. Deze verdeelunit wordt veelal aangesloten op een Lage Temperatuur systeem, voorzien van een centrale circulatiepomp.


De LT-verdeelunits zijn leverbaar in. Voor plaatsing van de WTH- verdeler op de vloer, bijvoorbeeld omdat een wand onbreekt, levert WTH een in hoogte verstelbare verdelersteun. De steun is gemaakt van.


Tempro vloerverwarmingsverdeler VD dubbel afsluitbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts