maandag 30 november 2015

Auto kachel 12v

Spring naar 12V ventilatorkachels - Een standkachel zorgt wel eens voor verwarring. Zo is de vergelijking met een auto - ventilatorkachel snel gemaakt. Deze kachels sluit u aan op de 12V sigarettenaansteker-aansluiting en gebruiken stroom van de auto. Draait de motor niet, dan is de accu binnen een mum van tijd . Vind verwarming in Auto diversen op Marktplaats. Aanhangwagens, Navigatiesystemen, Dakdragers en meer tegen een aantrekkelijke prijs!


Snel de weg op en benzine besparen met de Keramische Heater. Als jouw auto bevroren of beslagen ramen heeft en je houdt er van om in een warme auto stappen als het koud is, dan is deze Keramische Heater de oplossing. Je plaatst de Heater simpelweg in je a. De auto ventilator 12v met schoepen is relatief goedkoop, vergeleken met een ventilatorkachel.


Je kunt dus bijvoorbeeld een inch ventilator nemen (dat is iets meer dan tien centimeter). Universele autokachel (heater) 12Volt - 200Watt. Een andere standaard maat is acht.


Ideaal voor het ontdooien van uw autoruiten ! Ook voor verkoeling in de auto. Auto kachel 12Volt - 200Watt met timer. Met de timer kunt u instellen hoelang u wilt dat de kachel de auto verwarmt.


Onderwerp: 12V Interieur verwarming. Dit alles wou ik aansluren door middel van een tijd relais, zodat mijn auto lekker warm is als ik er mee weg moet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts