vrijdag 13 november 2015

Eltromat bv zevenbergen

Technisch Bureau Industrieweg 14a. De Afdeling Engineering binnen Eltromat BV is gespecialiseerd in het oplossen van aandrijf- en besturingstechnische vraagstukken, doorgaans in een projectmatige aanpak. In essentie zorgen wij ervoor dat de bewegende componenten van uw machines, apparaten en systemen worden aangedreven in de juiste volgorde . Eltrex Motion is een specialist in aandrijftechniek en Motion Solutions.


Telerex Motion Solutions en Eltromat gaan verder onder de naam Eltrex. Met de toetreding van Eltromat twee jaar geleden tot de Lakes groep groeide de overtuiging om de Motion Solutions activiteiten van Telerex en die van Eltromat te verenigen in een afzonderlijke entiteit. Zevenbergen vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Eugster Firms represented : sce directory of agents Production.


Van onze partners meer (5). Bege Aandrijftechniek BV. BR Industriele Automatisering BV. In de beginjaren werden in eigen beheer speciale besturingssytemen voor servo-applicaties ontwikkeld en geproduceerd.


Door de groeiende vraag is Eltrex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts