donderdag 5 november 2015

Itho cve eco rft installeren

Die handleiding bevat ook de benodigde informatie over de CVE ECO RFT ventilatie-unit. Deze handleiding is bedoeld voor de gebruiker en erkend installateur van het toestel en bevat belangrijke informatie over installatie , gebruik, onderhoud en storingen van het toestel. De installateur is aansprakelijk voor de installatie. Inhoudsopgave tussentijdse programmawijzigingen voorbehouden.


Aan deze gebruikershandleiding kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruik van uw ventilatiesysteem. Dan zou deze video u kunnen. Gevoeligheid luchtstroom voor . De volgende definities worden in deze handleiding. De ventilatie-unit plaatsen.


Bedieningsmogelijkheden. Lengte x breedte x hoogte.

Bovendien is de CVE ECO RFT eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze bediening(en) en eenvoudig uit te breiden met diverse RF-sensoren. Dit alles wordt ontwikkeld door . Wenst u deze unit te laten monteren? Neem als alternatief de Orcon MVS15RHB. Dit is een vergelijkbare ventilatiebox alleen met iets meer capaciteit, jaar garantie en aan de binnenkant geisoleerd. CVE ECO RFT : - Verbruikt tot minder energie dan ventilatoren met wisselstroommotor.


Altijd schone lucht in huis. Lagere installatiekosten bij toepassing van draadloze bedieningen. De draadloze bediening zorgt bovendien voor lagere installatiekosten. Voor meer informatie over . De CVE ECO RFT is te besturen met onze slimme thermostaat Spider.


Energiezuinig, fluisterstil . De itho ventilatiesysteem gratis geïnstalleerd en de kanalen worden gereinigd. De cve eco rft is een centrale ventilatie-eenheid (cve) die tot. Dit pakket bevat alles om uw bestaande ventilatiebox te vervangen.

Er zit een snoer in de doos met een gewone polige stekker als een snoer met een grote polige perilex stekker. Ook zitten er kunststo. Hét ventilatiesysteem dat op een geruisloze manier zorgt voor een gezond binnenklimaat. Itho ventilatie CVE Eco -fan se. Met slimme, vraaggestuurde ventilatiesystemen hoeft de bewoner nauwelijks meer actie te . De afzuigunit, kanalen en afzuigventielen van de mechanische ventilatie worden compleet gereinigd.


Na het reinigen wordt installatie ingeregeld met behulp van een luchtstroommeter. Materiaal behuizing, Kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts