vrijdag 6 november 2015

Campingaz vulling prijzen

Ook hebben wij een aantal verschillende wegwerp blikken in ons pakket. Gratis Retour binnen dagen! Deze zijn in verschillende GAMMA bouwmarkten verkrijgbaar.


Je kunt heel eenvoudig de voorraad in de dichtstbijzijnde bouwmarkt checken. Dat is nog eens handig voor op de camping. Om te ruilen op campings, in jachthavens en kampeerwinkels door heel Europa.

Normale prijs: Speciale prijs: Info. Specificaties: - Tank is met vulling. Type 901: nieuw: €3inclusief vulling - Vullingsprijs 901: €11. Campingaz R-serie gasfles.


Type 904: nieuw: €inclusief vulling - Vullingsprijs 904: €1- Type 907: nieuw: €6inclusief vulling - Vullingsprijs 907: €195. Opmerkingen: Dit artikel valt onder de categorie gevaarlijke . Nederland en enkele EU-lan- den. Oudere flessen soms kg leeggewicht.


Minder beschik- baar in Scandi-.

Wat me wel zeer verbaasde was de prijs van de bekende blauwe campingazflesjes. In de super in Frankrijk €65. De koper wordt eigenaar van de fles. De cilinders zijn dus niet inwisselbaar voor geld. De aanschafprijs van de 9cilinder bedraagt eenmalig €895.


De vullingprijs van de 9bedraagt €295. Gasflessen en Gasvullingen. De gasflessen en gasvullingen zijn in diverse maten, merken en modellen op voorraad bij ons. Het beste is een goedkope goeduitziende fles aan te schaffen zonder al teveel roest bij de afsluiter en deze zelf een lik verf te geven, en deze te laten vullen door een tankstation die tevens vulstation is.


Pas dan heb je een goedkope oplossing. Richtprijzen voor gasflessen weet ik niet mar oude flessen zijn . Koopfles: geen statiegeld. Primagaz EasyBlue Gasvulling kg. Fles heeft geen statiegeld. Alleen ophalen, mag helaas niet verzonden worden van de post.


Zo goed als nieuw Ophalen. Let op, wij mogen en kunnen niet zelf gasflessen vullen , gasflessen worden altijd omgeruild. Hier kunt u lezen welke gasflessen en welke ruilsystemen er zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts