vrijdag 20 november 2015

Old coopers hall te koop

We komen er net achter dat het te koop staat, maar als je geen zin er meer in hebt doe het dan dicht. We werken ook hard voor ons geld. De vennootschap Aspo achter het etablissement is woensdag door de Rechtbank van Overijssel failliet verklaard.


Dat geldt ook de beide firmanten, die zelf het faillissement aanvroegen. Kans op doorstart Coopers Hall Zenderen is klein. Van den Berg rest weinig anders dan pand en inventaris te verkopen en uit de opbrengst de schulden zover mogelijk af te betalen.

Saskia Assink is eigenaresse van. Om U kennis te laten maken met een stukje Schotse Cultuur en een gemoedelijke sfeer, ontvangen wij U graag in. Als curator is aangesteld mr.


Dat meldt RTV Oost woensdag augustus. Beide vennoten in Aspo zouden ook failliet zijn verklaard. Old Coopers Hall door de rechtbank in staat van faillissement verklaard. Nadere informatie over eventuele . Als het nog veel langer duurt, kunnen we misschien beter proberen het pand en de inventaris afzonderlijk van elkaar te verkopen.


Helaas verliep dit heel anders dan wij hoopten.

We moesten zelf steeds de bediening vragen om wat te drinken. Meerdere keren hebben we gevraagd waar . Hier wordt de oerdegelijke. Aankoop: maximaal groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.


Stelt niet zo veel voor. De biefstuk is goed maar de bijlagen zoals patat erg weinig. Wordt ook niet gevraagd of het smaakt en of het voldoende is. Voor de vraagprijs ( €pp) is het te duur.


Er zou worden gezocht naar mogelijkheden om een doorstart te maken. Daartoe inventariseert curator Blankestijn momenteel . Zalencentrum Assink in Hengevelde is niet voor een prikkie te koop. Koop uw dinerbon online: Dinerbon. Schotland: Vakantie en reizen in Schotland.


Duurdere woningen te huur bij QuaWonen. Koop en download dit officiële Graydon rapport inclusief de jaarrekening en alle concernrelaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts