dinsdag 3 november 2015

Multiclima airco

Emondt Multiclima Projecten. Met een gedreven groep . BTU geschikt voor ruimtes tot 1m3. Schade, veroorzaakt door een foutieve spanning valt buiten de garantie!


Eurom Multiclima in an airco with functions as Cooling, Heating, Dehumification , 3-speed Fanfunction, 2. Als de Multiclima niet wordt gebruikt, of als u hem schoonmaakt.

Middels het controlepaneel op de airco : Functies: 1. Door hierop te drukken schakelt u het apparaat aan of uit. Hiermee is het mogelijk een ruimte tot 1mte koelen en te verwarmen. Multifunctioneel inzetbaar omdat je de Multiclima eenvoudig verplaatst. Ik gebruik deze Airco voornamelijk in de slaapkamer voor dat wij gaan slapen (want wij verdragen geen airco tijdens het slapen), maar ook regelmatig in mijn kantoor.


Het systeem bestaat uit één apparaat en werkt met een luchtslang welke de warme lucht naar buiten afvoert. De airco is makkelijk te verplaatsen, geluidsgedempt en met een. Wat is de maximale grootte van de ruimte voor dit apparaat?


Reageer op deze vraag Misbruik melden.

Te koop aangeboden : eurom multiclima 1mobiele airconditioning -de multiclima 1is een prachtig vormgegegeven mobiele airconditioner. Op de bovenzijde voorzien van een multifuctioneel. Vind mobiele airco eurom op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. De eurom multiclima is een mobiele, krachtige airconditioner, die een ruimte koelt of verwarmt tot max. Mobiele airco met een koelvermogen van 12. Ontvochtiging is Ltr per dag en de . De bij de multiclima meegeleverde slang monteer je dan op de uitblaasmond voor gekoelde lucht (wanneer je hem als airco wil inzetten) en het . Deze airco heeft tot mbereik en een koelvermogen van 7. U bedient deze mobiele airco makkelijk op afstand met de bijgeleverde afstandsbediening.


Bedienen doet u op afstand met de bijveleverde afstandsbediening. Ook mobiele airco met functies verwarming, ontvochtiging en luchtreiniging verkrijgbaar. Merk: Eurom ⭐ Afstandsbediening: Ja ⭐ Timer: Ja.


Geschikt voor ruimte tot. Muurkit (Optioneel), Ja. Merken Aspen Eurom Flamco Frico Inoac LG airco Mitsubishi Electric Mueller NMC Wavin. Categorieën Kamer Ventilatoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts