maandag 28 mei 2018

Elektronische radiatorthermostaat

Met display, vorstbescherming en Ecomodus . Radiatorthermostaat Homexpert by Honeywell HR25-Energy Elektronisch tot °C. Met de Honeywell TheraPro HRelektronische radiatorthermostaat kunt u de ruimtetemperatuur exact instellen naar uw behoefte en tevens energie besparen. De TheraPro HRis een elektronische radiatorregelaar die design, comfort en energiebesparing combineert. De radiatorthermostaat kan eenvoudig worden .

Nu valt het me tegen op hoeveel verschillende plekken dit wordt aangeboden, heb dus niet echt een idee of ik het ergens goedkoper kan krijgen. Ook de adapter ringen drijven de prijs wat op (Comap adapters), waarvan ik . De Rondostat is een elektronische radiatorthermostaat. De gebruiker kan hiermee de temperatuur in een ruimte nauwkeurig regelen en kan de verwarmingsperiodes instellen zodat deze automatisch lopen gedurende de dag om te voldoen aan de verwarmingseisen.


Hij kan geplaatst worden op standaard thermostatische . Met een radiatorthermostaat bespaar je tot wel op je stookkosten. Een radiatorthermostaat is een uitbreiding op je centrale thermostaat van je cv-ketel of blok- en stadsverwarming. Radiatoren hebben over het algemeen een traditionele radiatorkraan waarmee je de radiator open- of dichtdraait.

Bekijk ons assortiment Elektronische radiatorthermostaat (1artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Met de elektronische radiatorthermostaat kunt u de ruimtetemperatuur exact instellen naar uw behoefte en tevens energie besparen. Een verlaging van de ruimtetemperatuur met °C bespaart ca. Groot verstelbaar display met . Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! De cv-regeling, radiatorthermostaat voor een tijdgestuurde en intelligente kamertemperatuur. Adapter selection guide. Spaarset: thermostaatknoppen!


Energiebesparing” lijkt te zijn de orde van de dag zijn. Maar het hoeft niet altijd gelijk aan energie te verbruiken revalidatie maatregelen. Ook kan een elektronische radiatorthermostaat helpen besparen op stookkosten.


Wat je nodig hebt: elektronische radiatorthermostaten. De danfoss link connect thermostaat. Danfoss Link Connect radiatorthermostaat.


Energie besparen met een radiatorthermostaat , simpel maar met grote besparingsmogelijkheden zonder comfort in te leveren en het kan zelfs automatisch.

Voor een optimale regeling van de temperatuur kun je een klokthermostaat combineren met een eenvoudig regelapparaatje: de automatische radiatorthermostaat. Dankzij deze opzet kun je de temperatuurregeling in elke kamer makkelijk – zonder elektrische aansluiting – automatiseren. Complete startset, draadloze klok-thermostaat voor thermostatische radiatorkranen.


Draadloze bediening op gemakkelijk bereikbare plaats. Er bestaan ook elektronisch geregelde thermostaatkranen. In plaats van een stift die uitzet door de omgevingstemperatuur bevatten deze een stift die aangedreven wordt door een minimotortje. De kraan kan geprogrammeerd worden om op verschillende tijdstippen verschillende temperaturen te voorzien, net zoals een . En het is zonde om radiatoren in bepaalde kamers warm te laten worden, terwijl er niemand aanwezig is! Je kunt erg veel energie besparen als je niet alle radiatoren elke dag open laat staan.


Daarvoor is er een handige elektronische radiatorthermostaat. De regeling van de radiator vindt elektronisch plaats, bijv. Home Control Centrale (zie paragraaf devolo.


Home Control op pagina 3) of handmatig via de functietoets of de navigatietoetsen op de thermostaatkraan. Dankzij de draadloze communicatie, op een frequentie van 8MHz, kan de radiatorthermostaat eenvoudig in evohome systemen worden geïntegreerd om de ruimtetemperatuur te regelen. De Honeywell HRis een elektronische radiatorregelaar met een modern design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts