donderdag 3 mei 2018

Houten hamerbank 2 in 1

Deze houten hamerbank heeft drie mooie ballen en een hamertje. Elke bal maakt muziek als hij over de gekleurde houten staven rolt. Duw de bal in het gat en klop het erin met de hamer en luister naar de muziek. Deze kleurige hamerbank is een goede manier om de hand-oog coördinatie van je baby of peuter te stimuleren.


De hamerbank is gemaakt van hout en bestaat uit onderdelen. Geschikt voor kinderen van tot jaar.

ToyChamp, Gratis levering vanaf €5 veilig en snel online kopen. Vrolijk Houten Hamerbankje. De Houten Hamerbank is tevens een . Merk: goki type: hamerbank gewicht: 6materiaal: hout aanbevolen. Voor producten op voorraad geldt: voor 22:uur bestel morgen. Voordelig geprijs voor 21:bestel volgende werkdag in huis.


Woezel En Pip Vormenstoof. IN HOUTEN HAMERBANK OF XYLOFOON MET GEKLEURDE BALLEN. Levering gemiddeld binnen dagen.

HapeEarly Melodies houten hamerbank en xylofoon. Voor 23:uur bestel maandag in huis. Met deze hamerbank kun je de hele dag je motoriek oefenen. Sla de staafjes voor door de bank heen.


Zijn alle staafjes helemaal in de bank geslagen? Leeftij - maanden, - maanden, - jaar. Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken.


Bekijk de categorie houten speelgoed op hema. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Uitgebreide omschrijving.


Met zes verschillende staafjes traint uw kind zijn grove motoriek en heeft het. Houten hamerbank met houten spijkers en een hamer. Dan kun je je bestelling binnen tot werkdagen ophalen. Geleverd in mooie omdoos.


De bedoeling is dat alle houten staven een voor een door de gaten in de hamerbank getimmerd worden. Wanneer alle staven door de hamerbank. Ontdekken en puzzelen - Kinderen doen niets anders dan spelen, leren en ontdekken.


Met dit fijne ontdek- en puzzelspeelgoed kun je deze processen van je kind st.

KG ) Afhalen in Putten is op afspraak . Laat kinderen lekker op de houten staafjes slaan met het bijgeleverde hamertje en zie ze genieten! Houten Hamerbank met Bal. Lekker hameren op deze hamerbank ballen.


Levertijd: Op werkdagen voor 20:uur bestel volgende werkdag in huis. Small Foot houten hamerbank met racebaan online kopen bij vidaXL. Van houten puzzels en spellen tot knikkerbanen en loopfietsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts