donderdag 3 mei 2018

Storing ing 2017

Actueel overzicht van storingen en problemen bij ING. Werkt de app niet of kan je niet inloggen bij internetbankieren? Hier lees je wat er fout gaat. Er is vanaf 23:een storing bij ING.


Dubbele overboeking ten onrechte getoond.

Als er een storing is of een onderdeel van de website is in onderhou kunt u dat op deze pagina zien. Het officiële serviceaccount van ING. We gaan in gesprek met je, helpen je en informeren je over onze dienstverlening op ma-vr 08. ING kampt met een storing met internetbankieren.


Op het moment dat veel werknemers rond deze tijd van de maand wachten op hun salaris, hebben ING - klanten wederom problemen met het inloggen op de online omgeving. Zowel de internetbankieren-app als de website zijn momenteel niet bereikbaar. Corine Koene Kunnen jullie al aangeven wanneer de storing is opgelost?

Ook ik heb een bedrag van mijn spaar- naar mijn betaalrekening overgemaakt! ING Nederland Hoi Corine, Je hoort nog bij de laatste der Mohikanen Inmiddels zijn er geen problemen meer . Bijna iedere dag een storing ING. Vanmorgen maakte ik via IDeal een betaling over aan een webwinkel. Meestal krijg je meteen een orderbevestiging.


Blijkt ING een storing te hebben. Laatst ook al dat euvel. Zowel via de telefoon als op de computer was de dienst niet beschikbaar. ABN Amro drie keer uit in acht dagen. Ook ING heeft dit jaar al een online storing gehad.


De website, internetbankieren, app, iDeal en betaalautomaten zijn verminderd beschikbaar. Rabobank kampt met een storing. Ook Jeffrey de Wit werd gisteren getroffen door de storing bij ING. Nadat hij op Twitter over de problemen bij het internetbankieren las, probeerde hij direct in te loggen.


De eerste keer dat ik inlogde, was ik 1euro armer.

Ik baalde daar behoorlijk van en wilde zicht . Geen, Op dit moment is er geen storing of onderhoud doorgegeven. ING , cause under investigation, 1. ABN AMRO, cause under investigation,. Sinds de loop van de ochtend kampt ING met inlogproblemen op haar internetbankieren en mobiel bankieren. Ook kunnen lopende sessies worden uitgelogd door deze storing. De storing is ontstaan door nog . Regel uw bankzaken overal, makkelijk en snel met de Nederlandse ING Mobiel Bankieren App.


Installeren is zo gebeurd. Supersimpel overmaken, overschrijvingen checken en spaaropdrachten inplannen. Lughmans salaris is afgelopen dinsdag overgemaakt, juist, tijdens die storing.


In de hebberige handen van de ING die er rente van trekt? Voor de vierde keer in korte tijd kampte ING technische problemen. Klanten konden anderhalf uur lang niet inloggen op internetbankieren.


Als een van onze diensten niet beschikbaar is door een storing , kunt u dat op deze pagina zien. Helaas heeft het beleid van de ING op basis. Grootschalige storing op de backbone van KPN en diverse Exchanges.


Een overbelasting van de routers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts