woensdag 23 mei 2018

Elektrische bijverwarming badkamer

De specialisten bij Vanden Borre geven u het beste advies voor de keuze van uw bijverwarming. Wil je graag de badkamer snel opwarmen of de keuken wat extra verwarmen? Een ventilatorkachel blaast hete lucht de ruimte in.


Een convectorkachel oogt als een radiator en verwarmt de badkamer ook gelijkmatig. Een elektrische straalkachel zorgt voor directe verwarming. Je moet je wel in de buurt van de .

Wij maken je wegwijs in de verschillende soorten bijverwarming en hun voor- en nadelen. Elektrische bijverwarming is hier het perfecte antwoord. Op momenten dat het nog niet echt koud is buiten maar de badkamer toch een graadje warmer mag aanvoelen, of als je een ruimte snel moet opwarmen, is elektrisch. Een straalkachel wordt vaak gebruikt om badkamers , serres en terrassen mee te verwarmen en wordt meestal ook opgehangen. Het is een vorm van elektrische bijverwarming en zorgt voor een directe en zeer gerichte warmte rondom de kachel.


Bekijk en vergelijk straalkachels . Deze bijverwarming op wieltjes is gemakkelijk te verrijden, waardoor ze overal in huis zijn te gebruiken. Nadeel is dat deze mobiele verwarming wel ruimte in beslag neemt. Heb je een kleine badkamer of keuken?

Kies dan voor ruimtebesparende verwarmingspanelen. Controleer steeds bij het kiezen van de elektrische bijverwarming welk vermogen het heeft. Hoe groter het vermogen, hoe meer het toestel ook vaak verbruikt. Vloerverwarming als bijverwarming is handig voor ruimtes die niet frequent gebruikt worden (garage, zolderruimte of badkamer ). Je kan opteren voor een mattensysteem, losse kabels in een lussenpatroon of voor een folie van kunststof met warmtegeleidingen ( laminaatverwarming ). Met bijverwarming kan je kleinere kamers snel en efficiënt op een aangename temperatuur brengen. Samen met het slechte weer en het gebrek aan . Om je wat duidelijkheid te geven in het aanbod elektrische kachels zetten we de belangrijkste overwegingen bij de aanschaf ervan voor je uiteen.


Gelukkig zijn er voldoende elektrische kachels geschikt voor gebruik in de badkamer of een andere vochtige ruimte. Een zachte, aangename warmte, een lekker warme handdoek als we uit de douche of het bad stappen, dat willen we graag allemaal… Aterno heeft een reeks radiatoren ontworpen “speciaal voor de badkamer ”. Deze zijn meestal verticaal (maar er bestaan ook horizontale modellen) en relatief plat om zo weinig mogelijk . Ledereen wil graag een aangename warmte in de badkamer. Ontdek alles over de elektrische bijverwarming van Aterno. Vraag nu een gratis gids aan!


Met een winterprik voor de deur mag het in de badkamer net dat tikkeltje warmer zijn. Niet iedereen kan de verwarming echter per ruimte instellen en meer stoken in het volledige huis is een energieslopende oplossing. Een bijverwarming kopen kan hiervoor een oplossing zijn.


Maar aan welke voorwaarden moet deze.

Wat kunnen jullie me aanraden als bijverwarming badkamer 9m². Betere radiator of elektrische verwarming. Dimplex, de juiste keuze voor elektrische verwarming.


Dimplex heeft voor ieder vertrek een oplossing. Of het nu gaat om convectoren, een totaalverwarmingssysteem voor de gehele woning. Ook zijn de producten uitermate geschikt voor.


BFH serie plintverwarming Plintverwarming. EF serie ( badkamer ) ventilator . De badkamer bijverwarmen met infrarood panelen, infrarood stralers of elektrische kachels. De eigenschappen van badkamer verwarming op een rij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts